Jom klik

kENgkaWAn

Friday, January 7, 2011

Selamat pagi Jumaat sumer..
Agak2 boleh teka tak sape saya..

Yeah you're right!! It me, Airel Hakimi.. you're so cleaver!! Tengok TV IQ ek?? Hihi..

Saye baru je lepas semayang ni.. Owh, jangan pelik, saya memang suka semayang dengan sejadah diterbalikkan.. Lepas semayang terus saya amik remote, buka radio..

Eh, mesti la layan HOT fm, malam je layan SURIA fm, dengar deejay Lyn tu.. almaklum SURIA cinta malam2, so lagu mendayu2, senang kami sekuarge terlena.. Tapi ntah ape2 kan parent saye tu, patutnye nak bagi saya lena pasang la ayat2 Al-Quran..kann...

Kenape??? Tak pecaye ke?? Eh, memang entry ni saya yang up laaa.. bukan mama saye..

Tak pecaye jugak??? Ok saya nyanyi lagu CT ek.. "PERCAYALAHHHH!!"

Alamak pitching lari.. Anti2 jangan la komen pasal pitching ye.. Hihih..

13 comments:

MRS. K said...

ada kunyit kat hidung!

mrs_zura said...

soleh ni...

hyazz said...

hehehe....caye caye

ciK mOt ©™ said...

owhhh selesema ye...

LiErOSe~QiEmi said...

mrs.k: ko ni nampak je.. aku pun tak perasan leh nmpak kesan kunyit tu kat dalam gambo hihihi..

mrs_zura: aminnn...

hyazz: caye ek?? hihihihi..

cik mot: eh akak pun tau petua ni ek.. saya jela yg tak tau ek??? hahaahah pengasuh yang sapukan tu..

Nasriq said...

kimi belajar rajin2 ek...nanti dah besar boleh amik alih tempat abang pulak...

nurkass said...

ha..ckp ngan mama, qiemi main bedak..habis atas meja tu..hahaha..

LiErOSe~QiEmi said...

nasriq: abang??? eh bukan sebaya dgn mama ke? rasenya qimie kena panggil pakcik dah ni hikhik..

baik pakcik.. (hormatkan???)ahhahaha

nurkass: jgn bagitau mama ek, qimie bukan takat main bedak je, lipstik mama, stick foundation mama, sumer qimie korek2 pastu calit kat baju dgn muka..

jgn bagitau mama tau auntie

Fida Ghazi said...

makin besar si kimi.. makin macam azli.. bunga tade..hahahahaha...

Eda said...

hihi...comel jer..=)

LiErOSe~QiEmi said...

fida: yeke kak??? takpe, perangai dia mmg sebijik ikot saye hahahha

eda: hihihihi.. comel..comel ada maknaa tu..

deelira@deeliraz said...

woit... banyaknyer tudung gayut sana sini dlm bilik? hehe...

pokdi pernah cakap kat aku.."nnt abg beli paku banyak2... paku sepanjang dinding bilik ni.. senang ibu nak gantung tudung erk" hahaha...

faham2 je la....

LiErOSe~QiEmi said...

hahahaah.. ko tak payah la tgk tudung2 yang gayut tu.. tu stok untuk basuh dihari minggu.. hahahaahha.. nampak tak sisi pemalas bini azli disitu?? hahahaha