Jom klik

kENgkaWAn

Monday, January 24, 2011

Tentang GA Lieroseqimie

Hai korang. Ni ada berita pasal GA yang aku anjurkan.

Aku nak mintak maaf pada semua yang join GA aku, sebab aku rase aku tak dapat nak view sumer link peserta GA aku. Terlalu bizi minggu ni. Sebab utama haruslah sebab nak pindah so, banyak menda buat aku serabut. Sebab kedua, hubby takde 1minggu mulai hari ni sampai Isnin depan sebab kena kursus kompem kat PD, so urusan kemas rumah, deal dengan pemaju, tukang buka pasang ekon, astro sume dibahu jemala patik. Dengan anak bujang yang senantiasa menyibuk 'tolong' mama dia ni lagi.

So korangg... sangat2 mintak maaf ye. Ni pun petang tadi aku kena pegi lagi rumah tu sebab kontraktor datang untuk tengok kerosakan pintu rumah aku. Esok nak datang lagi kena bayar upah pasang grill. Arrghhhh otak sangat penat!!

Tambah2 hari ni dengan esok aku ada kursus, penerapan nilai2 murni katanya, tapi penceramah agak membosankan.. Tadi sempat gak aku surf internet time rehat tu, cari kontraktor buka & pasang ekon. 1 bagi harga RM260 sorang lagi RM400. Gila la mahal erk!! Matik laaa.. Eh korang ada kenal sape2 yang leh buka & pasang ekon & astro yang harga dia murah dari aku tulis tu tak??? Bagi aku kontek diorang weh..

Astro tu orang tu cas RM150.. buka & pasang.. mahal tak??? Macam lagi baik aku tutup akaun tu & buka akaun baru je.. Kontrak 2 tahun pun dah abis..

Once again, buat semua peserta GA Liesroseqimie.. saye benar2 hargai korang yang join GA pertama saye ni.. Sumpah tak sangka sambutan sangat menggalakkan. Bagi blogger baru cam saye ni, tu dah kira huii banyak bona dah tu. Insyallah Jumaat ni saya akan senaraikan semua peserta GA.. Harap2 korang yang mana link tak sempat saye terjah tak amik hati ye, sebab semua peserta yang join saya senaraikan nama.. cuma mungkin tak sempat nak terjah blog je. Harap semua memahami kesulitan saye. Huuhuhu...

1001 appology & thanks to all!! xoxo

p/s: Kena layan anak teruna ni, dah tolak2 ajak main dengan dia.. Dok berdua je dengan si tochek memang buatkan aku jadi multitasking @ bionic women... bertukarrrrrr!!!!

10 comments:

Eda said...

chill ok...=)

tiefazatie said...

ok sis..xpe..tke ur time..
tke cre~!

Izzatul Iman said...

kesiannye...semua kena buat sorang...tak ape...tak sempat terjah pun tak pe...yang penting masuk list...

nurkass said...

siannya..sib baik tak jadi incredible hulk..hehe..

buka & pasang pun mahal ye bunga..haihh..sib baik sewa lori murah..duit..duit..

deelira@deeliraz said...

astro tu mmg standard price 150..tp cube cari masa azli free2... cabut n nnt pasang sendiri.. x susah mana.. janji ada kelengkapan dan tangga. dan nak pasang nnt.. tgk jiran punye arah mana.. cube jer.. kalau x boleh baru panggil dia..

Siti Darna Sanoesi said...

No hal lah... semoga Allah permudahkan urusan tuan tanah.. heehhehe take care & hati2 masa hubby x de di umah!

eima said...

cik bunga aku xdpt cr la nomot tepon ko ..
yg ko bg tu aku dah terdelete la ..
nanti ko email balik kat aku..aku suruh MIL aku tnya BIL aku ok ..

lurun nauzzi namzar said...

jom join GA nie...

http://suhadarazman.blogspot.com/2011/01/1st-ga-dari-duniakuelken.html

d_tieah said...

Sgt memahami..
Huhu..

Amy Syaquena said...

chill sudah...