Jom klik

kENgkaWAn

Friday, January 28, 2011

Tutup sudah GA Lieroseqimie

Hai semua. Maaf lambat update senarai akhir peserta GA. Sebok sangat pagi tadi pergi amik borang keluar kuarters & bayar saman polis.. Huhuh. melayang lagi RM150.. nangesss...

Ok, secara rasmi GA bunga dah berakhir pada pukul 12.00 tengahari tadi ye. So, insyaallah nanti bunga akan mintak si tochek qimi untuk buat cabutan undian..

Sebab korang bagi sambutan yang sangat2 menggumbirakan hati bunga & jugak sebab bunga tak sempat nak terjah semua blog. maka bunga akan bagi keronsang tu pada 10 orang yang bertuah. Tapi, keronsang tu akan bunga tag siap2 1-10 so sape dapat cabutan pertama sampai 10 akan dapat warna keronsang berdasarkan tag ye..

Owh ye, niat dihati memang nak bagi hadiah special pada peserta pertama yang join contest ni so otomatik dapat la pada Deelira.. Ni bukan sebab Deelira ni kawan baik, tapi memang niat awal cenggitu ye kawan2.. Weh ko mintak putih pink kan??? Ok laaa, sebab ko kawan aku, aku kasik... Hahahaha.. berat sebelah betul laa..

OK, malam ni akan dibuat cabutan.. Errr tu pun kalau bunga tak penat nak basuh rumah sekejap lagi ek.. Semalam dah tonyoh hak mana kotor, ari ni nak letak asid, bagi kuar daki plak.. Adeh, leceh..

Ok, esok pemenang diumumkan ok. Stay tuned!!!

6 comments:

axelida said...

nanti tulun emel kat i yer senarai pemenang tu... hehe guwau jer

baeklah tak sabar dah pakai brooch baru dah ni haha

nurkass said...

dah tutup ek..lupela ari ni 28/1..hehe

tenyeh jgn tak tenyeh..:)

LiErOSe~QiEmi said...

hahaha..good luck akak.. ni tengah gigih tulis no.. nak print nama sumer tak sempat kot.. ari ni tak keje.. so tulis tangan je hhuhuhuh.. nanges2

Nasriq said...

adei...tak sempat nak masuk dah...


nak masuk boleh lagi tak erk?

pleaseeee.....

=)

LiErOSe~QiEmi said...

nurkass: yee dah jumaat dah ni.. hihihi.. meh la tolong tenyehkan sekali kass hihihi

nasriq: gedik la munnggg.. bak sini barang seketul 2 mutiara, aku nak bagi kat peserta GA aku ni.. meh laa.. taja la skit.. leh aku bagi banyak skit hadiah huhuhu

kakngah said...

hopefully ada tuah di sini..

:)