Jom klik

kENgkaWAn

Monday, February 14, 2011

Bertungkus lumus

Haaa ape la yang tuan punye blog bertungkus lumus tu kan.. Pagi2 tadi bos dah call terpaksa amik cuti kecemasan katanya. Tetiba amah aka pembantu rumah dia berhenti mengejut..

Huh, apesal ntah. Nak kata kena dera, tak mungkin, bos & mem bos sangat la baik & lemah lembut. Aku rase harus cek tu, barang2 dia, takut ada benda yang dia bawak lari. Hahahaha.. negatif thinker lak pepagi ni.

Ok balik pada tajuk asal. Oleh kerna bos takde ari ni, maka aku nak bertungkus lumus untuk siapkan bungkusan hadiah GA tu. Semua alamat pemenang dah aku terima. Insyallah kalau siap ari ni, ari ni gak aku pos, kalau tak, pasrah jela ek.. Rabu laaa baru pos. Esok kan cuti uhuhuh...

Takpe, korang, aku cube jugak pastikan ari ni berpos erk. Sabaarrrrudinnnnnn tukang kasut!!!

16 comments:

nurkass said...

takpe lah pn bunge..wat pelan2..akang hadiah tah kemana bunga tah kemana..haha

eT said...

hhohoho...igt bertungkus lumus nk wat keje...ngeh3..

ejaMaria said...

ah... konpius... ape kena mengena dgn 'amah akak pembantu rumah dia' dgn 'bos' ?
saje sambung cuti esok... hihihi

mrs_zura said...

:-( nak hadiah juge sob sob

Nasriq said...

nak hadiah jugak...

eLYies said...

bz bungkus hadiah rupernya..

biler nak tunjuk gambo umah baru tu plak..hehhee

eima said...

aku jugak tak terpos ... gile kejam aku nih kan...
aku pun nk pi pej . pos gak la jap lagi ... tgh tgu nick reply je nih ....

...mommy jue... said...

beb, join GA aku k

nurkass said...

bunga, kena tag..jom join..

http://creativmum.blogspot.com/2011/01/sudikah-anda-jadi-follower-kami.html

LiErOSe~QiEmi said...

kass: hahaahah.. tgh cari sampul ni, nak bagi muat bekas keronsang tu

LiErOSe~QiEmi said...

eT: alaa... keje takpe, bos takde so jap lagi leh buat hihiih...

LiErOSe~QiEmi said...

alamak, sebbaik akak tegur.. bukan akak.. aka hahahaahaha taip nak cepat tuu

LiErOSe~QiEmi said...

mrs_zura: alamak.. hadiah??? ihhihih.. len kali klu bunga buat GA, cepat2 kadik orang pertama, msti dapat hadiah free2 je cam deelira tu

LiErOSe~QiEmi said...

nasriq: eleh.. padahal tetiap bulan turun sabah.. mana hadiah ai???

nurkass said...

haha..dtg sini lagi..adehh..
kass duduk kat batu 3..dkt ngan canon office..esok ade gi memana ke..kass leh turun klang..by hand pun takpe..lg senang..ti msg ye..ari tu kass ada email no fon kan..

LiErOSe~QiEmi said...

batu 3.. ermnn.. hikhik, kena tanya hubby ni, tak tau jalan.. esok bunga nak pegi 24, jumpa kat seksyen 24 ker ok tak??? Nanti bunga sms or call kass yer