Jom klik

kENgkaWAn

Monday, February 28, 2011

Bila buat keje last minute..

Baru balik pejabat pos.. Giler kentang ramai orang kat pejabat pos. Tanya2 orang baru la aku tau.. Rupenye hari ni last day bayar saman yang dapat diskaun tu ek..

Tulaaa.. suka sangat tunggu sampai hari terakhir.. Korang tak tau, bila dah ramai sangat yang berurusan pakai sistem tu, sistem tu leh down, jammed! Mula la korang kena que panjang.. Haih!!! Cian aku tengok sebab muka masing2 dah penat beratur panjang dan lama.

Ermnn.. pengajarannya, sila la kita2 ni.. bukan kat korang je, kat aku sekali, jangan suka tunggu sampai detik terakhir, sebab padahnye kita tak tau..

Fuhhh!! Urut dada, sebbaik aku dah settle sumer bulan lepas masa hubby sebok berkursus induksi kat PD.. Logaaaaaa... Hihihi...

3 comments:

Fida Ghazi said...

eh kene saman ke??

zura_habib said...

sy pun dh setelkan lama dulu...xperlu lmbt2 menyusahkan diri sajer..byr pun online lagi senang

d_tieah said...

Hahaha..
Boleh bayar o9 ape..

Entry Terbaru: Sebenarnya Kita Sama-Sama Sombong