Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, February 8, 2011

Buat pemenang GA Keronsang Sabah

Salam semua..

Sorry update nak cepat. Sangat kebizian sebab baru masuk keje ari ni..

Just nak inform yang Bunga baru dapat detail dari pemenang tempat 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9 & 10.

Nak mintak pada pemenang 3, 4 .. please emel detail korang secepat mungkin yer... Kalau tak nanti Bunga bagi kat orang lain pulak hadiah korang tu.. huhuhu... Owh kepada early bird.. Deelira.. please jugak emel detail ko kat aku.. tak pun ko sms je alamat ko wokey..

Thanks all. Sori, masih tak sempat nak jalan2 blog korang.. Penatttt, biziiii =(

6 comments:

Izzatul Iman said...

Kalau diorang tak emel gak, bagi la kat saye... buat cabutan lagi kepada yang tak menang...bagi adil...huhu...

semoga ade lagi rezeki saya di sini...

eima said...

kesian nye bz

nurkass said...

no 9??
eh..eh..i dah hantar lah..cuba tgk balik..huhu

nanakimie said...

diorg xnak sy nak:)

LiErOSe~QiEmi said...

nurkass.. sori2.. nama kass ada hiihhi salah taip

azryNaiN said...

salam sis..

adiah da slmat smp..thanx yea