Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, February 17, 2011

Destinasi jalan2 cari makan, eh buat keje...


Kitorang nak pergi kat tu... gambar atas tu.. Minggu depan.. klu tak minggu depan, awal bulan Mac..
Bengkel & mesyuarat.. Wohh tempat adalah cadangan aku sendiri sebab selok ke diri tak penah jejak lagi kaki kat tempat ni..
Sangat teruje.. siap nepon hubby pesan suh amik cuti.. Waaa syoknye lama tak cuti.. even meetingnye sampai ke malam.. Takpe.. aku curi2 gak waktu untuk tengok2 tempat tu.. Ngeh2..
Eh, tak tau lagi ke kat mane??? A Famosa Resort Melaka la.. Yeeeeee saya memang tak penah pegi lagiii huhuuh....

13 comments:

...mommy jue... said...

sambil menyelam minum air yek.. hehe.. seronoknya lah ko dapat jalan2

aDieyZa said...

zana dah pergi situ 3 kali..syok jugak.. selamat bercuti2..

nurkass said...

nak ikutttt..
jgn tinggal daku..oh kasih..oh bungaku..hehe..

online all articles said...

trimakasi info na sobat,,, nice post

djemari said...

salam kenal yaa

eima said...

tak best ...
bleh ke aku ckp cam tu ??
ni pengalaman opis aku wat meeting kat ctu ...
management la kurang ckit ...
then they all hantar surat minta maaf sbb opis aku dah komplen

LiErOSe~QiEmi said...

jue: hihihih.. mmg camtu la tiap2 tahun.. tapi tahun lepas masa trip ke langkawi tak dapat ikot sbb anak masuk hospital.. huhuhu tu yg teruja lebih ni... hahaah

adieyza: best ek?? wahh ni lagi teruja nak pergi ni hahaahah... thanks share keseronokan hiih

LiErOSe~QiEmi said...

nurkass: hihi.. jom jom.. jd bibik utk kimi nak?? hihihi

online all: thanks sahabat!

LiErOSe~QiEmi said...

djemari: salam2.. salam kenal

eima: ko pegi skali tak manje?? alaa tak best ke?? tak pela tak kisah laa jnji dapat penuhi keinginan aku untuk masuk gak sekali ahahahaah

hyazz said...

ke Melaka dah selalu... tapi A famosa... jalan2 naik bukit melawat kota dia jer...yg len xdan la...heheh

mrs_zura said...

bunga! nak ikut...bunga cantikla arinie huhu

Nana said...

sama...
xpenah lg g afamosa resort
cam bez je kan

cikpuanhady said...

waa..besnya..pernah pi dulu kalau tak silap..hehehe..masa tu takde anak lagi..memang syok, especially main ygn tinggi tu..ngee..dah klik hb..

Jom skodeng :Yang best mengenai Swiss