Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, February 10, 2011

Faizal (FBI) kena denda?

Pagi semua. Dah breakfast?? Aku blom lagi.. jap lagi kot, beli kueh.

Hari ni aku try jalan baru nak gi kerja. Okla, jem tapi, takde la stress macam jem kat federal. Lalu KESAS, exit USJ, lalu NPE, exit depan Sunway Piramid tu masuk ke federal. At least aku dah lepasi jem federal depan Subang nun. Tol pun satu sen tak payah bayar hahahaa.. sepppp duit wehhh!!!! Balik ni pun laluan yang sama la. Tapi dengan syarat kena cepat laa..

Owh, balik pada tajuk asal. Aku dengar HOT FM tadi. FBI kena denda sebab botakkan rambut. Diorang kan ada perjanjian yang FBI kena bela rambut 3 bulan kan.. Eh yeke?? Tapi belum ape2, FBI cakap dia tertobekkan rambut dia, so terus la dia botakkan rambut. Hikhik alasan mung abang Pejal.. Eceh.. abang pejal, manje je panggil muahaahaha...

So, balasannye, terpaksa la dia keluar mintak maaf dengan semua peminat dengan cara dapatkan 200 tandatangan orang ramai dalam masa 2 jam. Tadi dalam kol 7 lebih dia dah berjaya dapatkan lebih dari 50 tandatangan. Ape taknye, dia pergi mintak kat area LRT Masjid Jamek.. Confirm la ramai orang kat situ. Bijak2..

So, ada sesape yang lalu area LRT Masjid Jamek tadi tersempak dengan orang pakai board or kertas yang tulis lebih kurang "SAYA MINTAK MAAF bla bla bla.." Korang sign tak??? Cian wooo kalau tak dapat 200.. sebab esok dia kena ke udara sebagai orang minyak.. Tapii.. cam menarik je FBI jadik orang minyak muahhaahaahaa..

Good luck FBI, chayokkkkk chayookkk!!

16 comments:

ciKmOt said...

alasang dia sebab dia rimas...dah biasa botak...hehehe

LiErOSe~QiEmi said...

tu la pasal kan kak.. hihihhi

nurkass said...

yeke..tak sempat dengo la td..
ooo..kalau tak ckp 200 kena jd org myk la..uihhh..dahsyatt..

d_tieah said...

Hahahha..
Tak dengar Hotfm pun..
Sebab kat Miri takde..
Era je ade..
Uwaaaaaaaa

Latest entry : Nak petua? Petua Jadi Sailormoon pun ade..

ceqjulia said...

Sian abg pejal...hehehe
Salam Singgah + Folo = Folo Me Bck...
Thanks

Eda said...

haha...macam2 idea la dorg yg kat hotfm ni kan..;-)

eLYies said...

patut la akak dgr kat hot..pelik gak kenapa FBI minta maaf...rupernya sbb botak rambut..hahaha

NM02 said...

kahkahkah.... lawak ar dia tu

LiErOSe~QiEmi said...

@kass: tu la pasal.. tp tak tau la ape cite sekarang.. sampai je ofis dah tak dgr radio dah.. huuhuh

LiErOSe~QiEmi said...

@d_tieah: eh, takde ke dik?? ala ciannyee... takpe.. len kali try la buak 8tv, diorang buat live kan sampai kol 10 pagi...

LiErOSe~QiEmi said...

@cejulia: salam kenal =)

LiErOSe~QiEmi said...

@eda: tu la pasal eda, tapi kombinasi diorang bertiga best gak kan

LiErOSe~QiEmi said...

elyies: tu la kak.. macam2 denda diorang buat tau.. eh kak.. dah tu FBI dapat tak ek tandatangan tu ek??

LiErOSe~QiEmi said...

@nm02: hiihhihi... tu yg buat kite terhibur dari ngantuk tu

Izza Mohamed said...

singgah tumpang baca & sambil click2 ur HBeat..jmput singgah umah izza juga ;)

LiErOSe~QiEmi said...

izza: hai salam kenal.. nanti saya jalan2 rumah izza plak erk.. thanks