Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, February 23, 2011

Gosip artis??

Selamat pagi... Korang dah makan??? Aku belum.. lapo gile babeng dah ni.. Nak turun sat lagi nak beli nasi lemak.. Dah terpengaruh dengan Eima la ni.. ihhihihi

Semalam ingat nak jalan2 tengok blog orang.. sekali bizi sampai ke petang la pulok.. Ada 2, 3 blog je sempat aku buka. Sori yek.. tapi thanks to those yang bace blog aku.. Huhuh.. nanti sempat aku lawat balik erk!!

Sori, hari ni tak dapat nak bagitau keputusan ujian.. Sebab member yang aku pesan belikan preggy test tu tak gi kedai semalam sebab hujan.. Aku lagi la.. area rumah tu takde nampak farmasi pong.. Makanya... masih bertangguh2.. Aku takot la pulak, kalau bukan preggy that's mean, aku ada sakit laen.. Woooo ngeri woh!!!

Semalam aku leh mimpi pasal keputusan ujian preggy.. 3 kali ok.. Dasat tak??? 2 kali positif & sekali negatif.. Lawak tol laa.. tu la dok fikir sangat sebelum tido.. Hahaahaha...

Tadi bace paper, Melodi bakal dikemudi oleh Zizan & Dira.. Nak bagi pembaharuan katanya.. Ermnn.. tak kisah la sape, janji best Melodi tu.. Aku sendiri pun dah kurang tengok Melodi ni.. kadang2 banyak merapu isian dia.. Huhuu..

Owh, Akim dengan Stacy bercinta ek?? Nape aku tak tau??? AHahahah.. nampak sangat tak ikuti perkembangan artis.. Diorang sama padan, tambahan Stacy pun tak keberatan nak tukar agama.. Pandangan aku, diorang muda lagi.. elok fikir jauh skit.. sekarang yer la sama2 suka.. nanti nak ajar mualaf ni bukan keje senang.. Tapi kalau dia masuk Islam aku sangat2 suka.. Hihihi sebab aku memang suka lagu2 Stacy & Akim..

Eh, lebih2 lak menggosip, aku nak turun tapau nasi.. Ok kita berjumpa lagi dalam sesi gosip2 bersama Kak Nipah esok ye.. Daaa.... Hihihi..

9 comments:

Nasriq said...

orang perempuan ni memang kaki gosip!

eima said...

aku tak suka tgk melodi since dulu lagi ...aku kan tak suka sgt artis2 nih ...
takat tgk drama movie gitu je ..nk amik tau hal diorg ...mls ...
lagipun mmg aku tak suka gossip artis ...hahahaha

aku dh mkn td awal pagi tak mo punch in awal ... terus pi mkn br masuk opis ...hahha padan muka boss aku

deelira@deeliraz said...

alar.. org nak tahu keputusan dia.....

NM02 said...

ai hari2 layan gosip artis. dah jadi kewajipan gitu. ahaksss

cHiEydA said...

chieyda pun dh jarang tgk melodi..

mrs_zura said...

i'm waiting result tester tu nnt hihi

Whoopz said...

uih.. Bile plak blog ni tukar jd blog gosip?

LiErOSe~QiEmi said...

nasriq: elehhh cakap pempuan je.. tu yg korang dok pagi2 mengopi kat bawah tu bukan menggosip gak ker nama nye.. kuar tajuk pasa sanda la, nora danish la.. ha..haaa tu nak mengelak la tu huh!!!!

eima: aku suka gosip.. sebab tu aku tengok hahahaah.. tp kadang2 cite yg diorang buat, macam nak buat artis lagi gaduh ada, tu yg aku cam nyampah nak tgk tu..

bagus2.. makan dulu, klu tak kosong perut ko gak sakit..

LiErOSe~QiEmi said...

deelira: ahahahaa... dah tau dah kan.. hihihih

NM02: hahaha.. sama la kita, ibarat tak leh tido lena tak tau gosip artis haahahah

chieyda: sama la.. dulu kerap.. sekarang, jarang2.. huhuhu tapi layan kat internet la hahaahah

mrs_zura: haahhah.. dah tau kan...

whoopz: baru je sat hahaahah