Jom klik

kENgkaWAn

Monday, February 21, 2011

Hari ni..

Hari ni, aku bangun pagi2 buta, then sahur... Dah sahur, tibe2 rase nak muntah balik.. padahal telan nasi 1 senduk setengah je kot.. tu pun seksa nak habiskan.. Pisang 1 biji, air milo suku mug & air masak pun suku mug jugak. Harap2 boleh la aku habiskan pose ari ni.. 15 hari lagi kot nak ganti.. Adeh!!!

Hari ni, muka aku macam orang tertelan kapur barus kot.. Masam, mencuka, takde seri.. Mengantuk habis.. Anak aku asik mintak nenen je malam tadi. Nak bangun buat susu kat dia, macam malas.. Sudahnye, sakit tanggung sendri la sebab dia macam dok kunyah mendalah tu sampai dia kenyang.. Adeii..

Hari ni, tengok2 cermin, ada jerawat tumbuh, 3 biji.. Mencik!!!! Biasa jerawat tumbuh sebab nak berlaku pendarahan dalaman bak kata kak fida , harap2 betol la... Huhu.. bukan tak nak tambah baby, cuma belum sedia kot.. Perancangan tu tahun depan.. tahun ni blom nak sedia dari segi fizikal & mental & jugak masa & kewangan.. Ermnn.. kena check gak ni rasenye..

Hari ni, nak jumpa orang sales dari A Famosa Resort, gigih dia datang nak settle a few thing pasal kunjungan kitorang ke sana.. ermnn even leh settle dalam telefon tapi takpe la, kasik la can orang nak datang jalan2 KL kan.. Tapi, harap2 time jumpa dia nanti mood aku ok..

Hari ni, pagi2 jumpe Mr. Chubby Man. Katanya hadiah ada dalam peti.. Nanti aku cite pasal ape.. Tapi, hihihih menda ni dah happy kan aku skit aaa pagi ni.. dapat hadiah, free, sape takmo kan??? Huhu...

19 comments:

nurkass said...

la..abih tu hansur ke menda alah tu bunga..hahahaha...tulah, sendrik cari pasal..

rilex bunga..jgn masam2..ti keje pun tak best..pagi tadi kass tgk MHI, doc tu ckp bahagia dgn cara membahagiakan org lain..kawal emosi anda..hehe..

eLYies said...

akak pun ganti posa hari ni..tapi sahur ngan air kosong je..hahaha

cikmOt said...

akak tunggu hari esok plak...

LiErOSe~QiEmi said...

kass: hahaah... takde la hancur.. tapi perit.. sebab tu pagi tadi bangun sahur terus buatkan dia susu.. bagi dia kenyang, takde la merengek2 gigit tak nak lepas..

ooo kena bahagia ek baru leh bahagiakan orang.. ok2 eden torai hihi

LiErOSe~QiEmi said...

elyies: ooo.. akak pose gak ek.. bunga dulu boleh tak sahur, sekarang sejak 2 menjak ni asik lapo je perut ni, tak tau nape, makan tak bace bismillah kot huhuhu

LiErOSe~QiEmi said...

cik mot: hahaahahaha perli la tu.. ok, esok ini.. ehh tak sedap lak tajuk hahahaah

eima said...

tak sabo nk tgu bunga tak period²...haha

bleh ke cam tuh ??

gile ngeri kena kunyah ngan anak ko yg gigi byk tuh ???heeeee ngeri

Fida Ghazi said...

nape aku tak tepikir nak ganti pose nih... ish..ish..ish... 8 hari.. hmm.. bln 4 la stat! hehehe..

weh..sila amik kek segera..kalo idak ..ai ngap!!

hyazz said...

laa... pose ker??? ... sahur makan kurma jer le klu camtu... lagi bagus

.:mama dhia:. said...

ingat nak pose setiap isnin dan khamis tp ari ni kesihatan x mengizinkan..batuk, selsema..
*pose ganti dah abis bayar..alhamdulillah..

Hantu Ulam said...

wah gitu skali ke kimie wat? huhu..aku x merasa lg ni.wahaha..

ramai org da ganti pose. aku je x lg. 5 ari jugakk ni...aiyak

.::Lynn::. said...

ada lagi 2 hari... malasnya nak start

Eda said...

ada lagi sehari...hehe

sehari ni la yang asyik duk tangguh2 jer..huhu

LiErOSe~QiEmi said...

eima: ngeri kan.. aku dua2 belah dah sakit ni.. rase nak stop je terus susukan dia.. tapi kecian woh bila dia merayu2 tarik2 baju aku..

LiErOSe~QiEmi said...

fida: mu 8 hari je kak.. ai ni pose 12 hari je, yg lain tuang.. adeii nape pendarahan berlaku begitu seriyess di bulan mulia itu? huwaaa...

tak baik tau amik hak orang pose haahahahahah

LiErOSe~QiEmi said...

hyazz: pose la hyazz.. takut tak sempat nak ganti.. yela nanti pejam celik pejam celik dah bulan 8, dah kena pose uhuhuhhuh

LiErOSe~QiEmi said...

mama dhia: wahhh rajinnye pasang niat camtu... bunga ni kalau bukan sebab nak ganti.. takdenye nk pose sunat, bila ntah nak insap!! huhuu

hantu ulam: haah juju.. ni dah tak menggigit, ari tu masa gigi nak tumbuh, hari2 kena gigit weh.. ni dia isap kuat2 jela, rase nk tercabut mendalah tu huhuh camtu..

LiErOSe~QiEmi said...

lynn: huuhhu.. okla 2 hari.. ni 15 hari.. masak woh nak ganti uhuhu...

eda: 1 hari... takpe, sehari sebelum pose ganti ihhihihii... takde la gurau je.. cepat la ganti.. meh kita maraton pose secara berjemaah hahahah

eima said...

heeeee serius aku masih terbyg2 ngeri tu ....
tkt plak nk strat bf baby nanti...
asal besar ade gigi mau aku stop klu gitu