Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, February 10, 2011

Heartbeat.. jom join

Saje try nasib.. Dengan nuffnang duit tak gerak2.. sedeh laa... En. Nuff bagi la saya 1 BE.. hihihi...

Tapi dia iklankan valentine ek.. Ermnn macam malas nak buat kod untuk buang pasal valentine.. Tapi lepas Tahun Baru Cina takde dah kan??? Takpe la... janji hati takde nak celebrate ok what hahahaah.. Emang dasar aku ni..

Oye... still tak dapat detail 2 orang pemenang. Buat penama di bawah, mintak kerjasama erk, bagi alamat..

Tempat ketiga:
Ke-4:
No. 4. Myra Jay

Harap boleh bagi dalam minggu ni jugak. Isnin ni ingat nak pos. Malas nak pos sikit2.. Kalau korang tak bagi dalam minggu ni, terpaksa bunga buat cabutan undian lain.. Kecian kat blogger lain yang tunggu hadiah diorang tu..

Mintak tolong erk.. Thanks!!

9 comments:

MRS. K said...

kasi je la kat aku hadiah tu.. hakhak..

wei, valentines tu dah takde la.. try ko tengok.. mana ada dah

LiErOSe~QiEmi said...

Tadek ek?? aku rase dia ada tulis valentine day is coming to town..

nurkass said...

heartbeat pulak doh..hehe..nak try la..cam best jek..

bunga, si tochek pe citer..start pengasuh baru ke..

Myra Jay said...

Alamak.. MJ belum bg alamat ke?? Ingatkan dah emel ari tu..huhuu..
Sowi na nyusahkan plak.. :)

Eda said...

eh..igt salah masuk blog org lain dah tadi..

bunga tukar template baru yea...;-)

axelida said...

bunga,

akak masih setia ngan en. nuff walopon dpt ciput.. hehe

akak tag bunga utk join contest ni.. jom http://bjmmandcontest.blogspot.com/2011/02/1st-giveaway-my-litte-souvenir.html

Yutaka Mushimura said...

woohaa..color ijau...:P

LiErOSe~QiEmi said...

nurkass: try la kass, macam best je sbb hari2 ada iklan tu.. klu nuff jap ada jap tadek.. hihihii

myra: haah, takde.. tp ok, bunga dah dapat dah alamat myra.. tunggu sorang je lagi ni.. tq respon cepat

eda: haah.. saje bace mata segar skit hihihi

axelida: hihihi.. setia tu setia kak.. tp.. tak gerak2 pun.. takpela, tujuan asal pun nak share2 cite je pun.. duit tu sampingan hihih..

ada tag,ok nanti bunga tengok ek

yutaka: segar tak mata en jupun???

Izza Mohamed said...

dh follow ur blog & click HB for today :)