Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, February 16, 2011

Konfius ni.. ada ke takde ni???

Haa ape yang konfius tu?? Hikhik... tengah berkira2 ni.. nak beli Pregnancy test ke tak.. Sebab dah sebulan 2 minggu tak piyet2 lagi ni.. Last 25 Disember last year ni...

Rasenye tak kot.. mungkin sebab penat sangat pindah rumah kot.. Huhuhuh... Walaweii cik abang, kalau takde gak hujung bulan ni.. Memang wajib kot beli test tu.. hohoho..

Qimie, u nak adik dah ker?? Muahahaaha... sob..sob.. tak ready lagiiii.... Tapi kalau rezeki, kami berdua terima je.. Harap2 girl ahahaha... Test pun blom dah berangan nak gegurl ngeh..ngeh!!

17 comments:

ejaMaria said...

hehehe... ade tu... mana ade sbb penat hormon berubah... dah lebih sebulan tu... tahniah!

...mommy jue... said...

hehehe.. kalau sebelum nie period ko regular, haruslah ko buat test kan. tapi tak tau jugak, hormon tak stabil ke. since ko pun bagi anak ko bf kan.. hehehe.. aku nak hasut ko suh buat nie beb...

Yutaka Mushimura said...

heheh...berdebar- debar ku nak tau result okeh...:)

Eda said...

moga dpt berita gumbira..=)

Izza Mohamed said...

as'kum you....eh samalah...kita pun 'bendera merah' tak naik2 lg ni...last on the 2nd January ari tu..jeng jeng jeng!...kalau ada tu rezeki kan :) take care! ni sambil2 klik2 HB ye...meh klik kita punya pulak! :)

nurkass said...

haha..
semoga berjaya ye bunga..

LiErOSe~QiEmi said...

ejamaria: hihihihih... tak tau laa.. tapi macam bukan.. sebab last year pun kes camni.. tapi elok masuk bulan ke 3 datang balik bendera merah tu huhuh

LiErOSe~QiEmi said...

jue: ahahaahah... nak buat gak... tapi nak tengok dulu sampai hujung bulan ni.. tak datang gak mmg kena tengok la kan.. klu ada kena kurangkan aktiviti berat huhuh..

LiErOSe~QiEmi said...

yutaka: tunggu akhir bulan ni erk!!! hahahah

eda: huhuhu.. tak tau lagi la eda.. hihihhi

izza: jeng jeng jengg... apakah????
ok jap lagi saye klik izza punye k

kass:berjaya untuk??? hihihihi

mrs_zura said...

yeeehaaaa....alhamdulillah rezeki...test jgn x test:-)

Yutaka Mushimura said...

okeh...:)

oh yer...tips terbaru..

24 Ciri-Ciri Orang Yang Mencintai Kamu

Tip Melembutkan Dan Menenangkan Hati Sanubari.

Kalau Suka.....Jangan Tunggu

eima said...

wahh makna nye dah nk masuk 2 bulan dah klu preggy ... huhu
aku nk ucap tahniah awal2 la ..

ko guna kaedah family planning cam ne ek ...

eT said...

uishh..dah lama lewat tuh...
baik cek cepat..kang termakan mende2 yg xleh plak...
tahniah in advanced..hehe

cikmOt said...

adalah tu...ada rasa simptom2 tak...ekekke

LiErOSe~QiEmi said...

mrs_zura: ishhh tak kot... tunggu zura dulu la baru bunga, boleh??? hihihih

eima: haahaha planning berhemah.. hahahh.. aku tak makan ubat, laki aku takot aku gemuk.. so pandai2 la hikhik

LiErOSe~QiEmi said...

eT: errrr tu la... takot ada pastu takot buat benda tak sepatutnye yg leh mudaratkan janin.. tapi...

cik mot: rase macam bukan sebab takde simptom2nye hhihihii...

nemo said...

tahniah bunge..ekekekek