Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, February 24, 2011

Korang nak tau sangat kan???

Kan.. kan korang nak tau kan... Nah aku kasik tengok gambar ni..
Eh blurr ekk!!! Hahaha.. Ok tengok yang bawah plak!Tak terang gak ker??? OK yang ni..
Ok kasik clear lagi erk... Nah!!!Haaa.. korang buat la kesimpulan sendiri ok.. Aku??? Baru balik klinik & siap langgar kete orang sebab blurr.. Otak ke lain sebab...

Aku tak percayaaaa!!!!!!!! Masih tidak percayaaa!! Hahahahh..

27 comments:

MRS. K said...

wahahahaha... tahniah bunge!! hepy untuk ko!!!

aku dah wish kat FB! kekekek

...mommy jue... said...

congrats babe....
mommy to be again hah... hehehe
i'm happy for u tau!!
weeeeee
take care k!

eima said...

2 lines makna nye preggy ek ...
hahah dah brape bulan dear ???
2 bulan lebih la kan ...
tahniah mydear ....

baby nanti lahir birthday lebih kurang fahim la kan ... huhu

mamyharraz said...

Tahniah bunga :)

weee ni entry kedua mamy komen sbb tuan blog peknan heee best bestt

.:mama dhia:. said...

congrates bunga..bestnyer...
pasni doakan utk org plak yer..

eLYies said...

ye ye..tambah sorang lagi..tahniah bunga!

Fida Ghazi said...

kan ahkak dah kataaaaa!

masen mulot ahkak!!

LadyRye said...

kahkahkah!

lets join the club!

minta2 pompuan!

LiErOSe~QiEmi said...

Mrs. K: wei wish kat fb?? alamak... kakak&abang2 bllom tau lagik ni.. abes laa hahahah anyway, thanks! pasni ko lak erk!!

LiErOSe~QiEmi said...

mommy jue: hahahaah.. thanks... harap2 dapat aura anak ko skit.. dapat baby gurl hihihi

eima: aku tak tau... sebab tadi doktor tu tak jmpa cari benda bulat tu.. tapi dia cakap berdasarkan last period aku lebh kurang 2 bulan la dah.. huuhhu

LiErOSe~QiEmi said...

mammy harraz: hihih.. bunga gak tak sempat nak lawat blog orang.. asik bz je.. takpe, ari ni cube sedaya upaya bw.. eh, lupe.. thanks for wish hihihi

mamadhia: time kaceh!! ok2.. bunga doakan moge dapat baby boy lak kali ni erk.. sebab nak aura dhia skit nk dapat gurl kali ni kalau boleh haahahh

LiErOSe~QiEmi said...

elyies: yeyey.. hahaahah.. thanks kak.. harap2 dapat cam akak laa sepasang uhhh bahagiaaa hihihi

fida: mung la kak...doa byk2 sgt kan.. dah jadik hahahahha

LiErOSe~QiEmi said...

LadyRye: hahahaahahah.... dah tubuhkan kelab blom ni?? hihihihi

pempuan ek... amin.. hihhihi btw, thanks erk!!

Hantu Ulam said...

tahniah bungaaa...bahagiaaaa

eima said...

ala ko dok jauh lak .. klu tak leh pi check up ngan ko ...huhu
cam aku plak yg pregnant ...hahha

deelira@deeliraz said...

erk..lambat tau...

A BIG OCNGRATULATIONS TO YOU..

nurkass said...

erkk..explain skit..
i lum kawen..tak berapa tau..hehe..
congratulation..hehheh..ikut diorang sbb majoriti ada pengalaman..

Eda said...

waa..tahniah!!..

sebenarnya tgk gambar2 tu tak paham pon..bc komen di atas br paham..huhu..=P

Myra Jay said...

Thniah dear... :) Bestnyer :)

mrs_zura said...

yeay! suka2..TAHNIAH Bunga;-)
selamat membuncit sekali lagi...

axelida said...

hik hik hik.. apa tu apa tu? akak tatao r apa tu (bajet suci murni)

seme pakat ucap tahniah, akak pon nak ucapt tahniah lah.. tahniah qimieeeeeee... jgn buli adik tao... hehe

angah said...

tahniah :D tumpang hepiiiiiiii..

LiErOSe~QiEmi said...

hantu ulam: thanks juju.. bahagia, insyaallah.. ihihhiih

eima: ko preggy kan manje??? ko niii buat orang berteka teki plak, cubit baru tau

LiErOSe~QiEmi said...

deelira: mana ada lambat tau.. sumer orang pun tau ari ni kecuali family aku, tau malam tadi.. hihihi tq2.. rejeki Allah nak bagi huhuhu

nurkass: hahhaahah.. eh, lupe, ada pembace yg masih suci.. ihhihihi..

pepun thanks kass.. Qimie tak sempat jumpa, jumpa adik dia dulu aaa jawabnye hahah

LiErOSe~QiEmi said...

eda: hahahahah eda pun tak faham.. alamakk.. maknanye kena cepat2 kawin supaya cepat2 faham maksud 2 line tu hihihihi

myra jay: best... tapi nak harung 9 bulan tu.. hukhuk... thanks wish me hihih

mrs_zura: tu laa eksiden.. kalau tak boleh membuncit bersama-sama kan.. hihihihi

axelida: alamak.. akak masih suci.. abes dah dicemari dgn gambar tu hahahaah... qimie buat masa ni buli mama dia.. adik kuar nanti, adik dia la plak jd mangsa huhu

Ogy said...

tahniah ya....take care.... :)

LiErOSe~QiEmi said...

ogy: time kasih kak.. hihihi...