Jom klik

kENgkaWAn

Friday, February 18, 2011

New Pantai Expressway (NPE) Turunkan Harga Tol??

Wow!!!!! Gigih ni dari petang semalam nak share cite ni.. Semalam dalam kete dengar berita Hot FM, katanye Tok Jib cakap NPE akan turunkana kadar tol NPE dari RM1.60 kepada RM1 sahaja.

Woh, bagi pengguna NPE macam aku, rasenya sangat laaa berbaloi2. Harga sebelum ni memang cekik darah ko... So dengan pengurangan harga ni even 60sen je (nape tak kurang senggit, bayar 60 sen je??? hihihhi) .. Boleh laa kurangkan bajet pengguna NPE kan...

Time kasih tok Jib, len kali kurangkan la lagi tol2 kat lebuhraya seluruh Malaysia ni.. Senang kami nak balik kampong..

Pssttt!!! Kak fida jimat la skit bajet mung kan kak.. Mung sokmo lalu NPE kan.. Ai selalu lalu, tapi naik moto hikhikhik..

9 comments:

Nasriq said...

dah jimat, maknanya banyak lebihan duit kan??? tak reti2 lagi nak belanja makan ke????

Fida Ghazi said...

pasni kalo beribu2 orang lalu situ sebab tol dah murah.. jadi apekebezanya bonga oi??

tambah sesak la..tambah jem la.. tambah naik la kos minyak aiiiii..tambah lambat sampai rumah..tambah banyak la duit OT skolah miyen!!!

alhamdulillah tol dah turun 60sen.

nemo said...

ya! sesak la jalanraya dictu..... plus minus, samee jek..ekekekke
(tetibe nyampuk padahal tk gune NPE pun...hahaha)

eima said...

bagus la ...aku jarang lalu sbb aku keja dlm kawasan je ... bil api jejalan je ....

Yutaka Mushimura said...

syukur nikmat....alhamdullilah...

pasnih marik ber 'hengge' ke NPE..

tips terbaru

Tips Penjagaan Gearbox....Buatlah Ia Seperti Awek, Okeh

24 Ciri-Ciri Orang Yang Mencintai Kamu

Tip Melembutkan Dan Menenangkan Hati Sanubari.

LiErOSe~QiEmi said...

nasriq: mu ni igt makan je kan.. sila la cek akaun ai... dah kosong RM dah.. huwaaa.... kena potong banyak dah sekarang,sila jgn mintak belanje ok

LiErOSe~QiEmi said...

fida & nemo: haah ekkk... betul gak kan... tp pagi tadi mmg ada macam banyak pun kete kan...

Eda said...

tol2 lain bila la nak kurang nih,...tol di hgway plus & highway pantai timur tuh kalau kurangkan lagi afdhol...kan kan..;-)

♥♥LiSsA♥♥ said...

salam.
lisa da dpt hadiah kerongsang tu:)
thanks ye.
jo tengok lisa review hadiah:)

http://lisaafha.blogspot.com/2011/02/whoahhhh-terbaik-lah-hadiah-hadiah-ga.html