Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, February 9, 2011

Pagi yang ceriaaaa.. la sangat

Selamat pagi semua.. Pagi yang indah kan hari ni walaupun mendung. Aku baru je selesai sarapan ni. Burrppp!!!! Kenyang perot ni dapat makan bihun singapore dengan bergedil. Sekarang tengah hirup air teh sambil taip entry. Hihhihi.. Eh korang dah makan ker??

Kat ofis ni, tinggal Unit aku je yang bekerja.. Unit len sumer outstation. Ada yang kena audit, ada yang mesyuarat kat luar.. Giler kentang weh.. Takde diorang bermakna sejukla aku kat sini.. Takde haba..

Aku dengan hubby baru je 2 hari start ulang alik keje dari rumah baru.. Adoiii sangat penat weh.. Kuar rumah kol 6.45 pagi, hantar anak rumah pengasuh baru.. Then terus masuk highway KESAS. Kol 7.40 baru sampai ofis aku. Tu naik moto tu.. kalau naik kete, mau kol 6.30 aku dah gerak dah..

Oh, aku dah tengok2 dah jalan.. Yey, jumpa gak laluan yang tak payah kuar duit sesen pun untuk bayar tol waima tol Batu 3 tu.. Ngeh2.. sepppp duit tol woh. Tapi, syarat dia kena kuar awal & balik pun kena sharp on time. Takpela, time hari Selasa dengan Khamis je kena wat camtu sebab hubby sebok nak main badminton. Kasik la dia can kan.. Kang, amukan puaka lak dia kalau tentang2 hihhhi..

Owh, ada yang tanya aku rumah semi D ker?? Weiii mana mampu weiii.. Manje ko tanya kan??? Giler dok Shah Alam nak cari rumah semii D murah2 mana dapat. Aku mampu rumah teres 1 tingkat jela wei.. Kecik je, tapi cukup la untuk kami jadikan rumahku syurgaku.. Hihi..

Okla, nanti update len.. Ari ni nak jalan2 blog korang. Tapi sebelum tu kena gi tandas dulu qodo hajat muahahaahha...

9 comments:

nurkass said...

wahh..tahniah bunga..bila nak wat house warming nih..hehe

eima said...

bkn aku tp cik mot daa...
aku reply reaksi terkejut ngan bangga je time tuh...


gile besh dah ade umah....

eima said...

tunjuk la gambo umah ko dr luar sampai dalam ...nk tgk...

LiErOSe~QiEmi said...

nurkass: house warming??? alamakk.. duit tadop doh nok buat guane?? huhuhuuh

eima: hahahaah.. ooo.. aku bace nak cepat time tu ingatkan ko cakap..

gambo??? weh, rumah aku kosong lagi la weh.. malu nak tunjuk muahahaahaha

Eda said...

selamat berjalan2 bunga..=)

mrs_zura said...

bunga: wat la doa selamat masuk umah baru..wat mee hoon goreng je...lama dh kawan di alam maya nie...bila lagi nk jumpa:-)
jeles nyah u dh ada rumah...i de lagi...

Nasriq said...

nak berak pun bagitau....musyukkkk ma...

Ogy said...

kasi tunjuk skit itu rumah...hee heee

LiErOSe~QiEmi said...

eda: tak selamat gak.. smlm bizi skit, tak sempat jenjalan uhuh

mrs_zura: ala rumah kecik je..
ihihih.. insyaallah.. tapi bukan sekarang kot.. sekarang kering la zura..

nasriq: eh, tu jujur namanye.. anda tak pernah berak kah??? hahaah

ogy: ala.. rumah sesangat kosong.. takde ape lagi la, segan nak tunjuk hikhik