Jom klik

kENgkaWAn

Monday, March 14, 2011

"Habib Nak Bagi FM Kat Acik2 Sume!!!" ...

Tengok banner katbawah ni.. comel kan dak habib ni.. Nak cubit2 je pipi, nak gomol2 kalau dapat jumpa..

Ok, bunga sebeno eh nak join GA Zura, cam best je kalau dapat FM ni, leh la si Qimie main2 lagi letak cabut, lekat cabut kat esbok kenit rumah tu.

Dia nyer syarat pun sonang aje.. So, jom korang terjah blog & join. Ni klik link ni

Good luck to all.. Uishhh da lama tak join GA, ni yang 1st untuk tahun ni (eh, yeke ek,lupe plak dah), hope ada luck uhuhu..

2 comments:

zura_habib said...

Salam..maceh acik bunga coz sudi meriahkan GA Habib..selamat berjaya ye!

LiErOSe~QiEmi said...

fuuhhh harap sgt ni berjaya.. sebab nak boleh ke publish entry susah gile.. huhuhuh.. sebbaik dapat gak join. Qimie suka main FM..