Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, March 10, 2011

Jem gila babeng sampai aku nanges2.. ngek!!!

Yerrr.. aku nanges.. Sebab ari ni even aku kuar rumah kol 6.30, jem dah start panjang kat persimpangan kewajiban. Sakit ati, sebab orang main potong2 'q'. 1 jam aku kat situ aje.. Pastu blom lagi jem kat Pantai Dalam ke Bangsar.

Demmmmmmmmm!!!! Tu je aku leh cakap sebab aku dalam kete dah macam orang separuh mayat. Loya, sakit kepala, sakit perut, batuk.. Sakit ok!!! Sebbaik layan hot fm ok.. Diorang la yang ceriakan aku..

Tu belum cite pasal cari parking kat JKR.. Macam hampagas!!!! Pusing2 takde.. last2 aku park kat jalan nak masuk ke apartment orang. Dengar cite ada kete yang kena pecah, orang curi barang2 dalam kete.. Adeii.. tawakal jela..

Sampai ofis, punch kol 8.27.. padahal jam aku dah kol 8.40. Gila slow jam ofis, alasan, sebab ramai request suh lambatkan waktu sebab pagi susah cari parking.. Tapi menyusahkan orang cam aku yang kalau lambat skit je kuar dari ofis, jalan nak balik ke Shah Alam adalah super duper sakit ati jem dia..

Yang tak tahan, muka aku sampai2 ofis dah pucat.. Maunye tak, ape pun takde masuk dalam perut aku ni kecuali air masak dengan ubat makan masa dalam kete. Pastu dengan muntah2 lagi, batuk, senak perut tak tau nape, kepala pusing.. terus sms hubby cakap cam nak nanges.. Eh, tak sampai seminit aku hanto sms, aku nanges.. Ahahahah.. gileee!!!

Ni la akibatnya kalau tanggung sorang2.. Biasa ada hubby tempat lepas manja, lepas marah, lepas geram, lepas sumer perasaan, tapi dia outstation, balik2 rumah melango sorang2.. Dengan Qimie makin buas, asik nak panjat aku, manje kononnye, tendang perut aku kengkonon berjoget.. Arrrrgghhhh stress mak!!! Nak berblogging pun takde mood weh.. Sumpah!!!!

Abangggggggg balik la ari ni.. Esok tu lambat sangat sampai rasenye.. Sob..sob...

4 comments:

deelira@deeliraz said...

sabo nge...sabo..

NM02 said...

ala... stress sangat ker ni? Adei... dah, p tidoq la dulu...

eima said...

aku pun takut klu fahim tendang perut ..gile ganas kimie ek skrg ...

biasa la budak tau die nk dpt adek ..mmg manje lain macam sikit cam fahim la ...

.::Lynn::. said...

sabar2...
tapi mmg sakit hati betul dengan org yg suka potong Q ni.. rasa nak berhenti, turun dari keta n marah org itu... huhuhu