Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, March 3, 2011

Live from A'Famosa Resort

Hai tawan tawan.. Rindu tak??? Hikhik sangat gedik mood saat ini.

Still kat bilik mesyuarat sekarang, take five (laa sangat) so update la blog. Malam tadi abis meeting kol 12 lebey.. Wohh sangat mengantuk ok. Sebab pagi tadi kena bangun awal coz meeting start kol 8.30 pagi. Ni pun tak habis lagi.. Maybe stop at 5.30.. Ikot jadual laa tapi, rase macam melarat sampai kol 6 lebey je.. Sebab...

Malam ni nak enjoyyyy!!!! yeaa ba yeaa baa!! Muaaahahaha.. Cowboy Town, tunggu kedatangan kamiiiiiiii!!! Owh, ada tournement gak ni.. Hope menang.. Inter-unit je pon.. Tapi ok what dapat hamper.. Eh, kalau menangg.. Berangan lebey..

Ok, take 5 dah tamat.. Sampai jumpe lagi tawan-tawan...

4 comments:

zura_habib said...

Bunga: bestnya dia kt A Famosa....

Fida Ghazi said...

aku ckp kat patimah tiong... ko jejalan lebey... tak kira.. aku ngadu jugak..

sekian.
dari orang yang bosnya tak penah nak pegi miting kat luar.

nurkass said...

uihhhh..
seronok la tu..
take care bunga..

~aSHa~ said...

akak mabuk2 gini nak beryaribba pun tak lalu...kira ok la tu leh jalan2 lagi...