Jom klik

kENgkaWAn

Monday, March 7, 2011

Main dalam air.. syokkk!!

Haip!! Haipp!! Main dalam air means, main permainan dalam Water World A'Famosa Resort daaaa.. hiphip...

Dimulakan dengan gambar anak teruna ku berposing..Hubby cakap puas gile kali ni sebab dia try sumer game dalam tu.. Ni paling extreme.. .Aku tengok pun tak sanggup, ape lagi cube..
Dengan anak2 dara yang ikot sama...
Di akhiri dengan gambar famili laaa kan.. Hihihi..
Ok tu je nak share dulu.. Perut sebu dok balun nasi tomato.. pastu dok wek2 sebab kembang tekak.. Adeiiii....

4 comments:

zura_habib said...

bunga,FM ader haha...

LiErOSe~QiEmi said...

zura: aalllaaa.. hihihhi.. sori zura, gi Melaka jap je, tu pun dah gadoh2 dgn hubby, so tak beli ape pun kat melaka.. just beli ole2 untuk pengasuh Qimie & mertua je.. sebabnyee... gaduh2 ahhahahah...

eima said...

ko pun mandi sekali ek ..
klu aku dok tepi je ...sambil tu amik gambo pak ngan anak ...
terjun dlm air tidak la kawan

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya mandi manda, suka pic 1st tu pandai dia posing