Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, March 31, 2011

Nyum..nyumm..

Raya lambat lagi kan... tapi tekak aku dah sebok nak makan ni...

Sedap uolllzzz.. Dah dekat setengah balang aku balun sorang. Bayarnye blom lagi.. Hikhik.. sat2 gi la gi bayar, tuan punye biskut letak atas meja time aku takde kat tempat, makanye.. makan dulu baru bayar huuhuh...

Petang ni nak masak kari ikan jebong dengan sayur kobis goreng + sotong.. Eh jap.. tapi lagi sedap sayur lemak kobis + sotong.. So ikan jebong tu wat goreng sambal jela kan.. ermnnn sedapnnyeeee dah terase kat tekak ni huhuhu..

Semangat nak blogging makin teruk.. Malas gile nak update blog sendiri, tengok blog orang pun cam malas nak tinggal komen huhu..

11 comments:

deelira@deeliraz said...

berapa ringgit sebalang nge?
cam sedapn je.. kl nak boleh pos x?

Nana said...

adeh terlior!
tetiba rasa nk buat hahaa

Fida Ghazi said...

ai juga dah abis setengah balang.. acane??

LiErOSe~QiEmi said...

zue, bis yang jual.. RM15 sebalang.. klu ko nak ko cakap kat dia huhuhu..

nana: rajinnye nak buat...

kak fida: marilah sama2 kurangkan kegemukan

nurkass said...

wa lau wehhhhh..
my peberet tu..
uiiii..sedapnyer bunga..
nak order boleh..ngeee

zura_habib said...

ikan jebong..lama dh x mkn...bunga...len kali msk koling2..i rela gi umah u haha

Mama Gee said...

eehh ehhh dh rasa mcm nk raya lah pulak...hehee

bak skett!

LiErOSe~QiEmi said...

nurkass: ni serius nak order ke ape kass hihihi.. bunga pun beli dgn member bunga je...

zura: eh, zura pun suka ke ikan jebong??? sedapkan??? susah nak jumpa tuuu...

mama gee: hihihi.. dah rase cam nak raye kan bila makan kuih raya ni.. syokkk

Sakinah Mohd Darus said...

i love your blog.. hope u can visit and follow my blog back
(;

eima said...

ko ngan aku sama .. lalalala
tp memasak mmg aku serender ...
dah dekat 4 bulan aku tak masak kecuali megi,bubur

nurkass said...

salam bunga..
mana menghilang ni..rindu lah..
sihat ke..