Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, March 24, 2011

Pagi yang gelap kini sudah cerahhh

Yey!!! Dua2 bos pergi meeting. Syokkkk!!! Boleh titon ni.. Perut dah kenyang macam dayang bunting.. Eh, ada ke nama tu ek???

Eh, korang sarapan ape pagi ni?? Aku makan nasi lemak sambal sotong sepolistrin penuh, pastu minum air milo kosong sambil cicah roti pandan.. Pastu sekarang kat tangan aku ada kueh cucur badak.. Hikhik.. dasar perut stokin kan.. Dah jadik kak fida lak aku ni.. Ahahahaah.. matik aku kalau dia baca muahahahaah..

Ok, time to jalan2 kat rumah korang.. Dah berapa ari dah ni, nak jalan tak lepas2 asik ada je keje memanggil.. Sebbaik dapat gaji lebeh 1/4 dari gaji basic.. Kalau tak.. amukkkkkk!!! Ngeh2..

15 comments:

eima said...

gile ..mkn ke menkedarah tu ....
byk gile ... aku skrg mood mkn masih kurang tp paksa diri la ...

Eda said...

Tasik Dayang Bunting kat Langkawi...hehe

ejaMaria said...

pagi jadi semakin cerah bila bos takde... ;p

Fida Ghazi said...

perut stokin ok lagi..perut tong sampah?? sumer2 pon boleh masuk.. ekekekkek!

nurkass said...

uihhh bunga..
bak sini sikit kuih tu..cam sedap jek..

owh..dpt gaji lebih sbb buat keje lg satu tu yek..hehhehheh..leh belanja MCd ni..

LiErOSe~QiEmi said...

eima: weiii makan laa.. aku mmg kuat makan la sekarang.. tapi tgk mood gak la.. kengkadang mood ok makan cam ni la byk.. mood tak ok, sesuap je telan weh

LiErOSe~QiEmi said...

eda: ooo yang orang selalu pergi pastu mandi situ nak bagi mengandung kan???

LiErOSe~QiEmi said...

eja Maria: kak.. jap je dia meeting, pastu dah balik.. ni nak tgk blog orang pun xsempat.. ni, nak gi pasar pun tak leh ni, bos tanggung kate jgn gi mana2 sampai kol 1, ada keje nak bagi.. adeiii

LiErOSe~QiEmi said...

fida: hahah.. tu perut cabiman tu haahahahahah.. lariiiikkk

LiErOSe~QiEmi said...

kass: hahahaha.. dah ada dalam perut dah pun kass

gaji lebih skit jela.. tu pun baby kuar baru dapat kot.. biasa la duit lebih ni lambat skit dapat hihih..

zura_habib said...

wah..selera mkn dh bunga? bgsla...naikkan sket 10kg berat tuh hihi

Nasriq said...

kutuk la... kutuk banyak2 sikit bunga... huhu...aminnnnnnnnnnn.........

LiErOSe~QiEmi said...

zura: terlebih selera la zura.. dah sendat perut ni..

LiErOSe~QiEmi said...

nasriq: alamakkkk soriiii.. lupe dah takmo kutuk.. jgn la aminkannnn huhu

Whoopz said...

adk beradik pidah la ni.. Hahah..