Jom klik

kENgkaWAn

Monday, March 28, 2011

Titipan khas buat si dia

Wah, dah tengahari baru boleh bersiaran.. Sangat kebizian dari pagi tadi. Tetibe kena lantik jadi urusetia seminar.. nak tak nak kena la menyetiakan diri bagi komitmen. Adeiiii..

Semalam ulangtahun insan yang paling ku sayang. Tak celebrate beriye pun, si dia takmo.. So, just tapau KFC makan kat rumah.. Ingat nak makan kat kedai je, tapi teringat adik ada kat rumah, cian lak dia kang kelaparan memalam sensorang.. Huhuhu...
Insan yang kusayang-sayang

Nak tulis wish untuk insan ku sayang tu ker??? Tak payah kot.. sebab dia tau betapa wife dia sayang, cinta, kaseh dan yang seangkatan dengannya kat dia. Even wife dia ni sokmo la dok pot pet pot pet hari2 kat dia.. muahaahahaha... Betullll, aku menurun perangai mak aku kot... Kuat bebel.. Adeiii tak leh nak kikis wohhhh!!!

Eh, tapi cam nak wish jugak la.. Hahahh.. gediks!!

Awok, time kasih sebab sentiasa sabo dengan karenah saya & anak-anak (dalam perut dah kira sekali la kan).. & time kasih sebab hadir dalam hidup saye.. sebab dengan kehadiran awok, hidup saya terase lebih bererti.. Love u folebe laaa hikhik.. Muahhhhss!!!

Alamak, ada orang muntah ker baca ayat di atas?? Aahahah.. sila tadah dengan baldi sendiri yer hikhik...

Diakhiri dengan foto famili yang ala2 bahagia gitu ngeh2.. Gedik kuasa 3

7 comments:

...mommy jue... said...

aku like!!!

Huda said...

hehehe...sweet sgt :)

nurkass said...

wa lau wehhhh..
romantiknye si isteri nih..
caya lah bunga..

kass doakan semoga bunga bahagia bersama keluarga tercinta sehingga akhir hayat..insyaAllah..

deelira@deeliraz said...

happy belated besday azli
semoga hang terus menjadi pak yang baik untuk qimie dan adik2 qimie.. dan somi yang baik untuk bunga yang kuat bebel tu.. moga telinga hang terus bersedia dan tawakal dgn setiap bebelan bini hang.. biasalah tu pompuan...hehe

p/s : hang jgn bgtahu bunga aku kutuk dia nih.. :p

eima said...

brape dah umur laki ko nih ... hihi

ramai ek yg besday sama bulan ngan aku ngan laki aku nih .....
banjer aarrr kitorg mkn bunga....

aDieyZa said...

happy birthday for ur husband.. semoaga dimurahkan rezeki & bahagia selalu disamping family tersayang..

LiErOSe~QiEmi said...

jue: like?? hihihi.. tq

huda: macam gula2 ke suwetnye?? hihii

nurkass: hiphip.. romantik?? tak pong.. kat fb siap kutuk dia adala haahahah..

thanks for ur pray ;)

deelira: ok2.. aku tak bagitau bunga yer zue, kata bunga kepada zue.. hahahah

eima: laki aku sebaya kita la manje.. belanje?? adehh.. tiba2 sakit perut hahaahaha...

adieyza: time kasih atas doa tu.. ;)