Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, April 20, 2011

Down...

Arini... tengahari tadi... kena brainwash... Ada betul & ada yang aku tak setuju.. tapi sebagai pegawai bawahan.. angguk-angguk, senyum-senyum jela..

Mood terus rase down.. wat keje pun malas.. Ada yang kata, dia sayang bunga la tu.. sebab tu nak bunga berubah.. Ada yang cakap, tak payah layan... dia ingat sume orang perangai cam dia kot.. Ada yang cakap.. cepat2 la tukar...

Huhu.. ape pun pendapat.. Aku senyum.. Tak tau nak cakap.. pagi yang agak ceria, rase mendung..

Ermnn.. sebbaik hubby bagi green light, tambah cuti lagi untuk balik kampung aku.. Love u deep2 la hubby.. Perlu balik kampung, tenangkan fikiran yang serabut sambil manja2 dengan mok, ayoh.. angoh & anok2 sedaghe...

Ok, sekarang nak fikir menu untuk berbuka petang ni... Tapi takde mood rase nak masak ni.. Acane????? Sob..sob.. nanges dalam ati jela...

11 comments:

eima said...

sape sound ko ..boss ke ..
ko sound boss ko balik cam aku dlu pastu tak sampai seminggu kena tukar ...hahahaha

rileks la ...
aku pun tatau nk nasihat cam ne ..

NM02 said...

aloh aloh... ngaju ke ni? cian die.. sabo la ye. adat keje makan gaji.. ngupe ini le..

uh, sedak weh balik kampung. ilang rasa sedih dok.

tak yoh susoh nak masok, makan kat kedai je.. hikhikhik..

Yutaka Mushimura said...

patutlah chek tengok muka CP Bunga lain macam ari nih...huhuhuhu...:(

Nur Hawa Mohd Zin said...

sabau je lh kak..nak hepi...pikir kan menu yang paling akan nak makan buka ni..heheh..ibu mengandong mmg agak sensitip kak...cheer up bebeh :)

Eda said...

bestnye nak blk kg...hilangkan stress mmg perlu blk kg utk dpt fresh air...kasi segar badan dan otak kan..=)

enjoy ur holiday!!

zura_habib said...

sabar byk2..nk wat guane...

sy pun blk hujung bln nie...tp smpi 2hb jela...ada job shoot org tunang...
Senyum ye bunga:-)

Nasriq said...

habaq mai kat cek sapa tu... biaq cek garik kereta dia!

LiErOSe~QiEmi said...

eima:
dia takde la sound teruk, dia panggil aku masuk bilik, cakap elok2.. tapi psiko la rase wehhh

nmo2:
tu la.. nasib la jadik orang bawahan ni kan.. takmo kena psiko sila buka bisnes sndri hahahaah

beli tak se'heaven' masak sendiri.. tu yg lagi suka masak, seronok tengok anak & suami makan bertambah2

LiErOSe~QiEmi said...

yutaka:
alamak, nampak lain ker??? haahaha.. takde la.. cuma rase perasaan tu tak best je..

hawa:
yer kot.. sebab mengandung kot.. tu yang asik sensitip je tu... hihihihi

eda:
tu la.. tak sabar nak tunggu minggu depan.. eh, borang cuti tak isi la gi la pulak.. ok nak isi sekarang hahaha

LiErOSe~QiEmi said...

zura:
yeke zura?? balik kuantan erk.. mana tau time jalan2 kat bandar nanti tetibe leh tersempak dengan zura kan.. ihihihih boleh buat gathering blogger kontan aahahaha

nasriq:
dah jawab kat entry pagi ni... ko berani ke nak garikkan kete dia??? dia garang woooo.. bakal pengarah kita lak tu nanti hahaahah

zura_habib said...

yup blk 30-2 hb...nak maik gmbr org tunang je pong...hehe...mana tau ada rezeki leh jumpa:-)