Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, April 13, 2011

Kalah bermakna

Hai korang, selamat pagi yang tak ceria bagi aku.. Ape taknye tengkuk ni gile sakit, tak bleh nak teleng2 dah.. Bawak kete tadi pun gile seksa nak pandang kiri kanan nak potong kete. Adeiii..

Owh, just nak share cite pasal pertandingan bowling Kelab Sukan Cawangan kami. Last week buat kat Summit KL. Hahahaha.. mesti ada yang marah aku kang bila aku cakap aku pun join ini aktiviti.

Tak boleh nak tolak keinginan hati sendiri maka, aku sertai gak la.. Biasa main bola yang berat dia 10 pound tapi sebab sayang baby dalam perut amik bola ringan sikit. So sebab dah biasa main bola berat, sekali main bola ringan maka markah pun ringan la jugak. Hahahaha... Ok tak alasan aku bagi tu???

Daripada 18 pemain, aku dapat tempat ke 8.. hikhik.. Ok la kot.. Tapi teruk gila la point aku.. Rasenya memang baby tak redha kot mama dia dok angkat2 berat. Tapi nama pun orang mengandung ni selalu dapat rezeki kan.. So aku dapat ni..
Hamper cabutan bertuah.. Beso kan.. No. 1 punye hamper.. Hahahha.. hari yang mendung bertukar cerah sebab dapat hamper ni hikhik..

Close up skit hahaah.. Tu yang balut bulat tu, hadiah tempat ke 8 bowling individu.. Kumpulan??? Tak usah ditanya.. Kalau dah dalam kumpulan aku tu ada yang dapat tempat last & tempat ke belas2.. tak usah la mimpi nak dapat hadiah berkumpulan hihhihi..
Ok ni hadiah individu.. Aku suka.. sebab bila balik kampung aku leh tapau sup tulang mak masak, tak pun gulai ayam kampung mak aku masak.. Wohhhh telan air liur bila ingat masakan mak wohhh!!!

Ok jom intai apa ada dalam hamper pulak..Abaikan kaki cekci itu hihihihii...

Ok gambar tu baru separuh.. Kang up banyak2 hadiah hamper tu, ada yang makan ati kang ahaahahah.... Stok tu masih ada kat rumah, sape rase nak makan jajan, meh la ke rumah sebelum Qimie licinkan sumer..

Ok, nak gi jalan blog korang.. Mana yang sempat sementara dua2 bos takde kat bilik ni.. Yahooo.. bebas kejap!!

14 comments:

eima said...

ko xtive lagi ek ...
aku yg kali nih jd mls ... hahah

anyway tahniah

deelira@deeliraz said...

cantik langsir ko.. :)

MRS. K said...

rezeki ibu mengandung..

Nur Hawa Mohd Zin said...

banyak nye makanan kak..nak cikit

axelida said...

fuhyooo lazat2 seme benda lam hamper tu.. siap nescafe bagai... jgn qimie nak sudah.. kang 'halussss' bak kata miyen ekekeke

syoknyer kan dpt hadiah tak sangka2.. tahniah!

eLYies said...

bestnya dapat hamper besoooooo punya!!

Fida Ghazi said...

saya sangat menjelesi hamper best ang-ang tersebut... bila la nak bertuah ni!

.::Lynn::. said...

banyaknya coklat.. nyum nyumm

LiErOSe~QiEmi said...

eima:
wei, tak leh idop la tanpa sosial ahhahahahaa.. ni bulan 5 ni ada bowling lagi ni.. klu larat nak join gak haahaha.. tq

deelira:
haahahah... ceria semacam erk??? tu angah aku hadiahkan sempena masuk rumah baru katanya.. maklumla adik kesayangan eceh!!

mrs.k:
weiii setujukkk!! sebab sebelum ni tak penah dapat cabutan bertuah tau... hihihii

LiErOSe~QiEmi said...

hawa:
meh la ke rumah, leh berebut makanan dengan si kenit qimie tu awe

axelida: 'halusss' hahahaah.. comel jek si miyen tu kan kak..

haah, adiah hamper ni mmg best, sebab sume barang yg ada jenama, tak macam hamper yg kami penah dapat tu.. sume barang yg adeiiii tak leh makan punn takde rase...

elyies: besaaaaaa punyee.. haahhahaha.. tu la kak, memang besttt hari yg ceriaaaa hhihihi

LiErOSe~QiEmi said...

fida:
tu la kak.. kepelikan plak saya.. biasa akak yang sokmo dapat cabutan bertuah ni.. agaknye tuah akak dapat kat saya kot tahun ni huhuhuhu

lynn: nyum..nyummm tapi tak buka lagi, tak best makan sorang tunggu hubby balik dari outstation dulu hihi

nurkass said...

cayalah bunga..
semangat ibu dan anak..hehe

hyazz said...

besss nyer kan biler mangandung ni... rejeki melimpah limpah.. taniah taniah yer

Cik Lyn said...

Wah2...untung dpt bekas cmtu kan??..nt m.ude srh mak msk byk2...hee..

Sedap je tgk hamper tu....nak2....