Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, April 28, 2011

Selamat pagi Komis

Selamat pagi semua.. Wah awal aku bersiaran hari ni..

Korang dah makan??? Aku tengah menjamu selera dengan ape ek nama makanan ni.. errr...yang ketupat nasi dengan kuah lemak kuning tu.. ape nama makanan tu ek??? HAhahaah.. lodeh ek?? Ker ape erk??? 4 ketul beso2 lak tu.. kekenyangan dah rase ni..

Sebenarnya tengah pening ni.. apsal erk, aku tak leh follow blog orang.. Banyak kali dah cuba. Sebelum ni ingatkan sebab aku guna akaun yahoo, so dia tak kasik dah.. so guna la akaun gmail.. eh, sama je.. Still dia suh aku log in banyak kali.. Biasa dia terus papar nak follow kan.. Ermnn heran la..

Ada tak sesapa leh bagi tutorial hihhihi... Ambe meme tak tau.. Penting ni, sebab nak follow balik blog yang follow aku... Tak best lak bila orang follow kita tak balas balik..

Klu ada sesapa tau, bagitau erk.. Tq.. Ok, nak sambung makan hihih..

8 comments:

.:Mama Dhia:. said...

selamat pagi bunga..
dapnyer bfast die..

cube sign out n sign in semula..

Maya Mayana said...

emm dh create google account belum? setahu saya kena create google account...emm mkn lah yer,yana pose ganti...

eima said...

pelik la plak .. aku ok je ...
klu aku nk polo balik spt yahoo aku ...
aku buka 2 browser ... 1 mozila 1 chrome ... pastu log in different id...
pastu copy balik 1² guna add follower

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak selera nak makan...

nurkass said...

bunga;
follower mmg ada problem kot..
kass pun tak leh..

minta sikit lodeh tu..sedapnye..

zura_habib said...

erm..lodeh la kot..i xtau sbb i xmkn hehe...
part xleh follow xleh nk tolong sbb sy xpandai:-)

hyazz said...

bunga bunga..pelik tuh...tak pernah jadik tu...

Nasriq said...

Ontah... Apo kato kau tanyo kek kaunter pertanyaan kek bawah nun...