Jom klik

kENgkaWAn

Friday, April 22, 2011

Sesi menggedik!! Bio kalah gelaran, tp menang hadiah hahahaha

Semalam tengok kat komen, kak izan cakap, lama aku tak tepek gambar aku kat blog. Hahahaha... teman sedo diri kak.. pewot dah memboyot ke depan sebab tu kurang letak gambo.. Hikhik..

Tapi untuk mengubati kerinduan sapa2 yang tingin tengok muka tembam aku sekarang.. Nah.. tengok aaa.. Ni gambar terbaru la.. masa main bowling dengan IKRAM last 2 weeks.
Gambar penyokong setia.. Bola strike ke, masuk longkang ke.. Dia laa paling happy, mesti dok jerit "YEYYYYY!!!" pastu give me 5 dengan aku.. Comey pompom boy ku ini kan.. Hihihi.. puji anak sendiri tak salah kan.. hahaha
Tengok, anak kak fida pun tau malu tengok acik2 lawo nak bergedik depan kamera hahaahah...
Hey!! Ingat ripkah ni patung ker nak tarik-tarik???? Ujar anak kak fida hahahaahahah...
Tengok, tak padan dengan mak buyong, tengok cameraman je suh amik gambo.. Hhahaha...
Ni la hamper yang aku menang tu.. Muka gile tehawu wohh!!! Time kaceh abang Dato', ehhh terus berabang pada Dato', padahal pangkat ayah dah tu.. haahahahah... Matik aku klu Dato' baca hahahaah...
Haa.. ni bos IKRAM.. eh IRDC.. Baju punye beso nak cover pewot hahahahahaha....

Penutup haruslah dengan acara bergambar beramai2.. baru meriah uolllzzz!!! Lupe nak capture stroller si Kimi, penuh hadiah je.. Bukan wat letak anak.. Hik hik..

Tapi.. nanti dah pindah, mesti dah tak merasa acara-acara macam ni.. Mesti aku akan rindu cawangan aku ni sampai hari aku tua.. Huhuhu... Eh, kenapa acara gembira penutup sedih??? Hahahaha... ok bye, tu je..

12 comments:

eima said...

kat memana opis pun ade je xtvt cam ni ..antara rajin ngan tak rajin je join...
aku tak rajin..hahhaha

ala tk mo tgk muka nk tgk peyut ....

cikmOt said...

hehehe, seri ibu ngandung tu...
senyum...tak perlu kata apa apa kan... :p

.::Lynn::. said...

sangat meriah...

Fida Ghazi said...

tak ambik gambo reramai pong..dah cabot awal2..tangan lengoh dokong pikah! lagik satu tak puas ati sebab tak dapat hamper!! huh!

LiErOSe~QiEmi said...

eima: tak nampak ker perot??? hahaaha.. baju beso.. kaber baekkk pnyeeeeeee hikhik...

LiErOSe~QiEmi said...

cikmot: haaaa... kak, dah puas ati tengok gambo gege saye? hihihihih.. seri la sangat... mekap tu lebeh tuuu

LiErOSe~QiEmi said...

lynn: tak berapa meriah tu.. meh join kenduri raye cawangan kitorang tepaling meriah antara cawangan2 kat jkr

nurkass said...

dah dpt pindah ke bunga..
kat ne..

bestnye ada aktiviti camtu..
jeles i..

eh..baru perasan si buchuk tu dah tinggi skit..dah takleh panggil buchuk la..nak panggil encem..hehe

Myra Jay said...

Pompom boy yg pandai memberi semangat, tengok akak dah menang, siap dapat hamper lagi.. Tahniah ye :)

zura_habib said...

ala xnmpk pun perut...bunga kurus xnmpk la..cuba sy haha...

Nana said...

wah beznye dpt hamper
ish xsabo plak tgu tournament boling opis bln 6 ni hehe
arini tgk blog ramai wat entry pasal lawan boling

Nur Hawa Mohd Zin said...

eh eh...perut besar tapi akak kecik jerk...