Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, April 27, 2011

Testing guna gmail akaun...

Testing..testing.. tadi mintak tolong kak fida tambahkan akaun gmail untuk blog aku. Nak buat sendiri malas dan tak berapa nak sempat nak godek2.. tapi lebih tepat malas la sebenarnya..

So, ada kakak yang sangat maju katanya dan rajin menggodek item2 dalam blog ni, maka disitu la aku mintak pertolongan pasal blog hahahaah...

Ok, sekarang nak try post entry ni, menjadik tak.. Hikhik... punye la takot blog kena tutup sebab guna akaun yahoo.. ahahahaah...

Kalau ok, kak fida mintak mekdonel.. acane???? Tadop pitih ni.. kuih 2 ketul je bleh tak kak??? hikhik...

12 comments:

nemo said...

tak bole! hahaha

*pidah, aku tlg jawb bagi pihak..e.e.*

LiErOSe~QiEmi said...

hahahha.. ko mmg.. batu fire btl laaa hikhik

Nur Hawa Mohd Zin said...

kak bunga : heheh..awe tadi bukak2 blog tiba2 kata dah delete berderau darah..lepas tu buka banyak kali..dia masukkan kod ape ntah yng dia msg kat phone...ish..jgn la hlang...waaaa...

awe skunk dah kena log in pakai gmail

cikmOt said...

fire stone...hehehe,,,tak bleh tak bleh...mekdono jugak...

Fida Ghazi said...

bismi tu ade share tu... tu yg beria2 je.. ok bismi..bege aku punye..fries ko punye..amacam?

nurkass said...

haha..
semua kelibut tukar email..
sib baik kass guna gmail..

eima said...

dah tukar dah ..huhu
k.fida buatkan utk aku jugak la mende2 lain ...

LiErOSe~QiEmi said...

hawa: yeke??? alamak.. nasib baik dah buat backup guna gmail huhuhu

LiErOSe~QiEmi said...

cikmot: alamak... ramai lak yg backup kak fida neh adeii

LiErOSe~QiEmi said...

fida: ahahhahaha... cian bismi.. pekata bis blanje.. ari tu janji nak blnje tak blanje pun

LiErOSe~QiEmi said...

nurkass: huuhhu.. mula2 bunga nak buat bodo je.. tp pk2 balik, sayang lak sama ini blog huhuhuh tu yg mintak tlg kak fida tu...

LiErOSe~QiEmi said...

eima: kak fida leh buat.. tapi ko kena blanje dia A&W lak lepas ni hahaahah