Jom klik

kENgkaWAn

Friday, April 8, 2011

Wajah kesayangan ambe..

Hai korang.. lama tak up cite & lawat blog korang.. Soriiii sangat.. sibuk sikit semenjak tanggung keje unit satu lagi ni.. Huhuhu... tak menang tangan sebab bos tanggung ni tak boleh tengok aku takde keje.. Dia akan panggil masuk bilik dia dan bagi ape aje keje yang ada.. Huhuh.. dasat tak????

Ok, sebagai ubat rindu, aku letak gambar si tochek kat sini erk.. Kalau rindu tatap la wajah kesayang ambe ni.. Fresh lagi ni.. Gambar malam tadi.. Kat Snow Walk.. Eh.. bukan dengan aku... dia gi dengan mummy, daddy dia..


Errr... korang... Ada gaya pelakon Korea or Jepun tak???Hahhaaha.. sangat comel ok.. Aku terus buat wallpaper.. Tak penah tengok anak sendiri pakai camtu.. Hikhik.. dah cam sinchan pun ada hahahaha...

11 comments:

eLYies said...

memang ENCEM!!!..ala2 anak jepung!!

LiErOSe~QiEmi said...

hahhaha.. ikot bapak dia.. mok dia versi melayu jati

zura_habib said...

comel nyer...jeles2..

Nur Hawa Mohd Zin said...

cumil2...dah besau pun..nak mtk sain..hehe

LiErOSe~QiEmi said...

zura: hihihihi.. comel ke.. time kaceh aunty zura..

hawa: bole, sila beratur hihihhihi...

nurkass said...

alala..
comelnye sibuchuk tu..
mcm kat korea pulak..haha..

bunga, sihat ke..muntah2 lagi ke..

Ulam Kerdas said...

nak wat menantu ah bunga..hahaha

Cik Lyn said...

Wah..M.ude pon xsempat lg nak masuk snow walk...Nami da msk dlu...isk3...jeles2..
by d way..ank buah mk ude ni mmg encem giler arhhh...hee~rindu sma die...

eima said...

comey ..
besh la qimie...
kecik2 dah peluang main snow

LiErOSe~QiEmi said...

nurkass: comel ke??? qimie cakap mekaceh autie kass ihihh..
bunga ok, cuma kahak je yg tak ok2 lagi..

ulam: hahaahah.. ko tak tau perangai dia camne lagi juju, dah tau silap2 cancel nak buat menantu hahahah

cik lyn: eh, mak uda tak masuk lagi ke ari tu?? takpe2.. nanti mak uda blanje papa dgn mama masuk ek.. qimie free je masuk mak uda ngeh2...

eima: tu la pasal.. aku pun tak masuk lagi snow walk ni.. dia dah masuk haipp!!!!

Cik Lyn said...

InsyaAllah...nt de masa kte g ek...aritu nak masuk, opah plak da xlarat nak jalan...cian kt opah...huhuhu...kaciwa je kami..huu~