Jom klik

kENgkaWAn

Friday, May 27, 2011

Baju glem

Baju untuk hari Setiausaha dah dapat.. Tapi dengar cite event tu nak kena tangguh sebab takde sambutan.. Yela dari 100 lebih PA, just 40 lebih je yang mendaftar.. Yang len takde respon.. (termasuk aku & kak fida) hahhaha...

Baju beriya dok mencari.. tapi bayo untuk untuk pendaftaran tak gak.. Aku cuma risau... Baju yang aku dapat ni... molek2 untuk aku pakai sampai minggu depan.. Klu tak sendat dah.. Yelaaa perut kan makin maju ke depan.. Tapi dress tu je yang sesuai.. Yang lain akan menampakkan aku gemuk pendek.. Huhuhu... Cian....

Tapiiiii hasil sambaran kak fida lawo wohhh!!! Klu jadik event tu nanti kami tangkap gambo boh sini keh!!

Ok, nak gi main dart... Main je keje adesss...

4 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

kalu tak jadi event tu pun snap pic juga kak..heheh

nurkass said...

ala..
lambatnye nak tgu event tu jadik..
tak sabo nak tgk baju tu..hehe

ejaMaria said...

baju cari tapi tak daftar... apa cite nih... ce cite?

Mama Gee said...

x sbr nk tgk mak yung melaram..hehe