Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, May 5, 2011

Karenah Qimie di Pantai Batu Hitam

Eh, skema lak tajuk aku tengok.. Sejak jaga sorang lagi bos ni, aku rase aku agak skema haahhahah...

Hai korang.. lama aku tak bersiaran kan.. Buka blog, tapi bila nak menaip, idea ilang.. Agaknya demam nak balik kampung kot..

Eh, tetiba cam malas nak tulis ape dah.. Sebab perut dah berkeriuk lapor... Huhuhu.. harus segera ke kafeteria, cari apa2 yang boleh ditelan tekak..

Haa... korang layan jela gambar si kenit ni masa balik kampung minggu lepas.. Sebok kejar kucing kat pantai tu.. Kucing tu nak istirehat pun tak boleh.. Huhuhu..



Okla korang.. mood ke longkang ni.. Kaki sakit sebab banyak sangat berjalan.. Nak gi kafe.. lapooooo daaa..

13 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

sampai tergolek kucing tu..hehe...dah dapat kaki memang nak berlari ke sana ke sini la kak :)

MRS. K said...

cepat pegi makang! baby lapor..

aku rasa sepanjang aku dok kuantang dulu, tak penah lagi aku pi batu hitam tu..

eh, ye ke?

zura_habib said...

huhu..xtercapai nak jumpa bunga...satu sibuk..satu lagi jalan jem gara2 jom heboh...

eima said...

awal nye...
aku pun lapo gak ni tp tatau nk mkn pe ... tgh set dlm pala hotak ni jgn lupa berus gigi fahim ... berus fav die tinggal kat kg...die tak mo gosok guna berus lain kena cari yg sama gak

eLYies said...

syoknya qimie main2 tepi pantai!!

ejaMaria said...

eh.. mood ke longkang?...
bukan ke laut ke?... ;p

LiErOSe~QiEmi said...

hawa: hahaaha... cian kucing tu, baring nak baring dia cuit, baru jalan sikit nak duduk, dia kejar pulak.. huhuhu

LiErOSe~QiEmi said...

Mrs.K: yeke ko tak penah gi k??? tipu la.. ko tu dah la kaki rewang hahahaah..

maknye yg lapo.. baby ok je sebab pagi tadi dah minum nestum + bihun goreng hhihii kuat makan weh sekarang

LiErOSe~QiEmi said...

zura: takpe zura, sebab bunga pun sampai kuantan Ahad.. tak cukup rase masa dok kat kampung.. ermnn tunggu time pantang nanti kot baru puas hhahaha

LiErOSe~QiEmi said...

eima: oooo fahim ni jenis setia orangnye nanti eima hihhihi.. bukan cam qimie.. tak kisah berus gigi jenis ape pun, janji bila dia nak.. kena bagi dia berus, klu tak ngamuk tak mo kuar toilet

LiErOSe~QiEmi said...

elyies: tu la kak... sehari sebelum tu dah mandi pantai.. siap takmo balik sebab syok sangat berendam dalam air.. time tu lupe bawak hp nak snap gambo dia

LiErOSe~QiEmi said...

ejaMaria: haahahahah... laut jauh la kak.. longkang dekat sikit dgn ofis ni hahaha

nurkass said...

ya allah..
cekci betul perut si tochek tu..
haihhh..rasa geram nak peluk n cubit2 jek dia..