Jom klik

kENgkaWAn

Friday, May 20, 2011

Merapu-rapu je

Selamat pagi sumer... lama aku tak up cite kat blog.. buka tu buka.. jalan2 rumah blogger lain pun yer.. cuma nak tinggal komen & nak post cite tu cam beku lak jemari...

Ni pun tengah makan biskut hup seng sambil fikir, nak kena buat minit dalam mesyuarat kol 9.30 pagi jap lagi. Bos tanggung ni suka minit dibuat terus dalam meeting. Bagus tu bagus, tapi nak capture ape yang depa cakap tu adesss..

Unit aku sendiri pun dah lama gile tak bermeeting.. Meeting projek depa bincang sekali pasal meeting unit kot.. Ntah.. sebab meeting projek dah lama aku tak masuk sejak aku bodek bos lama aku cakap aku tak faham nak amik minit pasal teknikal hahaha.. terus dia suh teknikal person amik minit.. Good for me hahahah..

Ape lagi ek nak bebel ari ni.. ntah, takde modal la korang.. Ni tengah menghitung ari nak gi kenduri kawin member aku kat Melaka... Dulu dok serumah, kenduri kawin abang aku dia datang, kenduri kawin aku siap dengan bakal suami dengan mak ayah dia sekali datang.. Harus la aku sekuarge kena gi kan.. Ingat budi orang.. Huhuhu.. cepatttt catu duit untuk tambang ke Melaka & hadiah kawin.. erk!!! Nak bagi hadiah ape erk!!!

Okla.. merapu takde cite, boring korang bace banyak2.. Bye.. nak gi siapkan bilik untuk meeting.. Owh... Bosannyeeeeee meeting~~

10 comments:

nurkass said...

merapu pun merapulah..koi ttp bace..hehe

sihat ke bunga..mesti dah besar perut tu kan..qimie lasak tak..apalah aktiviti dia hari2..rindu pulak..hehe

LiErOSe~QiEmi said...

hikhik... time kaseh kass... mmg teman blogger setia nih.. hiihhi

bunga sehat, perut makin membeso.. segan nak tnjuk gambo haahah... klu cite si qimie mmg takkan abes klu citekan.. tp tu la takde masa sgt la nak up entry.. nnt free bunga cite pasal si tochek yg dh nak jadi abg tu erk!

Nur Hawa Mohd Zin said...

hadiah bagi juice maker, tambang tol dari sg besi sampai ayer keroh RM15, minyk RM50..heheh...

.::Lynn::. said...

patut lama tak nmpk

LiErOSe~QiEmi said...

hawa: alamak... jus maker tu dah guna daaaa.... tak bleh...

oooo tol rm15 je ek.. ok2 info baguih tu dari orang melaka hihihi

LiErOSe~QiEmi said...

lynn: hiihihi.. tu la.. mood tara malii..

Fida Ghazi said...

bungkus semula hadiah boling..risaikel.. stuju? ahahahah

eima said...

aku pun tak dak idea nk nulis... hahaha

hari ni pun tak dak entry lagi ...
dok baca komik je dr tadi ...huhu

ejaMaria said...

hadiah periuk nasi yg kecik pun best... ;p

LiErOSe~QiEmi said...

fida:
kak... klu orang len leh lagi nak recycle adiah boling.. tp ni xdak umah.. tak leh huhuuh

eima:
ko pun??? hahaha.. mmg hormon mak2 ngandung camni kot hikhik

ejaMaria:
idea menarik, tp dia dah ada rice cooker kak.. uhuhu