Jom klik

kENgkaWAn

Friday, May 20, 2011

Sponser by... hikhik

30hb Mei ni ada sambutan hari setiausaha JKR/KKR... Wahhhh macam menarik sebab leh tengok gelagat PA2 yang selama ni aku pun tak kenal sangat.. Almaklum, aku kan sombong hahahaahh...

Tapi, yang lagi best, tentiba ada orang nak sponser baju untuk majelis tu.. Lagi la tambah2 teruja nak pergi.. Tapi... nanti kena bagitau baju tu disponser oleh dia.. Hikhik.. tak sabar... Tak sabar nak melaram baju cantik ala2 Rizman Ruzaini ek nama pereka tu?? Aku pun tak tau.. Tapi ala2 laa bukan la dia punye baju yang aku pakai nanti...

Tapi.. nanti aku tunjuk gambar2 masa majelis tu erk.. So korang2 yang nak gi mejelis ape2 nanti senang la nak cari baju untuk sewa... Haaaa.. bukan sorang 2 dia sponser, habis 1 cerun punye PA punye baju nanti dia sponser... Glemer mak noks nanti haahahah.. Labuci aje penuh kat perut.. tutup sikit perut yang agak.. tuttttt!!! Hahahaha..

Eh, dah nak balik. Hubby dah nak sampai dah tu.. Babaiii selamat berhujung minggu semua..

Owh, minggu ni kena kemas rumah, awal bulan 6 ni family nak datang.. yeyyyyy!!!!

9 comments:

.::Lynn::. said...

sempat ko merapu time dekat2 nak balik ni..hihihi

ejaMaria said...

ooittt... org nak datang baru nak mengemas... bertuah betul... ;p

ejaMaria said...

ooittt... org nak datang baru nak mengemas... bertuah betul... ;p

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah..jeles ni..tak sabar nak tgk kak..

JHaZKiTaRo said...

salam.. jemput2 la ke my blog (Aku Sebutir Pasir) kalau berminat nak baca my travel experiences ke 46 buah negara.. :)

eima said...

aku tak penah pegi secretary week takdak sape nk sponsor... bj lagi la ...

LiErOSe~QiEmi said...

lyn:
cik abe kelik lambat ari ni.. tu yang dok ngadap pc lagi tu..

ejaMaria:
hikhik.. akak... dah kemas dah sabtu lepas ahahaha.. tapi baru bilik hujung laa hahaahah

LiErOSe~QiEmi said...

hawa:
eh, jangan la jeles... awe lagi laaa klu melaram lawo.. sebab selim pastu muda lagi kan hihihi

jhazkitaro:
wahhhhh syoknyer dapat jalan kat negara orang.. ok, nanti free den singgah ye

LiErOSe~QiEmi said...

eima: alaaa... aku pun baru 1st time nak pergi.. sape nak sponser weiiii aku ni pun kena bayar yuran sendiri2.. tapi RM30 jela.. takde retis pun... orang2 jkr juak yg buat show nanti. huhuh.. jadik la dari takde kan hhihih