Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, June 15, 2011

Penang Part 1

Last week ikot family hubby jenjalan kat Perak & Penang.. Diorang ada hal nak settlekan kat Perak & gak gi kenduri sepupu arwah abah kat Bagan Serai.. eh Bagan ke kat Bukit Merah.. Aku pun dah lupe..

Just enjoy gambar jela erk.. Kat pantai.. pantai.. eh pantai ape ni erk??? Queensbay kot.. Sebab kat JJ Queensbay haahhaha...
Terserlah pewot hahaahah...
Suka gambo ni.. suweet je..
Ni dengan maklong Qimie & Qistina yang suweet..
Berkelah kat tepi pantai, sambil makan aiskrim goreng..
Rombongan Mr. Qimie ke Penang.. ;)
Qimie je yang muka spoil dalam gambo ni huhuu... Penat berkejaran tepi pantai
Nak jugek menggediks pose haahah.. Dengan mak uda & maklong Qimie
Susah gile nak dapat kerjasama Qimie amik gambo tau.. Tengok la muka dia.. Adeiii
Pose yang tak berapa nak ready hikhik..
Owh, diakhiri dengan pose lelaki perkasa dalam family belah hubby.. hihihih... Sama pattern je kan muka diorang hikhik...

Okeh, nanti sambung edisi makan-makan lak..

p/s: Bila la dapat together2 camni dengan family belah aku plak.. Rinduuuuuu...

12 comments:

nurkass said...

amboiii..
jln2 makan hangin namenye tu..hehe..

yelah..sepesen jek muka diorang..:)

Amy Syaquena said...

makan angin na best je satu family lagi tue

eima said...

lama tak gi penang ....
besh jalan reramai cam tu meriah

Nasriq said...

makan angin smpai bulat dah perut tu...

MRS. K said...

suda nampak pewut mu..

same jek muke laki mu ngan baju biru tu.. heheh

zura_habib said...

best duk tepi pantai...
nak together2 ngan family sila blk kg hehe

deelira@deeliraz said...

azle cam dah gemuk sket..hehe

LiErOSe~QiEmi said...

nurkass:
kan... hikhik nama pun adik beradik kan... hihihi

amy:
best... lagi best mak mertua asik belanja makan ahahhahah.. mak banyak duit tak abes makan hikhik

eima:
best manja.. tp tak best sbb dah 2 kali pegi nak naik bukit bendera, asik tak lepas je... rosak manjang

nasriq:
kutukkk!!! bulat2 pun ada orang sayang.. hikhik

LiErOSe~QiEmi said...

mrs.k:
hahaahah... tu laaa perut aku kulit tebal kot..

baju biru tu adik bongsu dia... mmg sepesen..

zura:
hikhik.. balik kg pun together2 kat rumah je.. masing2 asik sebok keje je huhuhu

deelira:
zue, tu pun dah turun skit tu weh.. sebelum ni lagi berisi..

aku rase kan.. sebab dia tak sanggup tgk aku kemnbang sorang2 kot.. nanti aku dah selim balik dia selim la gak kot hahaahah

eLYies said...

perut dah nampak..bestnyaaa..body bunga tetap maintain!!!

LiErOSe~QiEmi said...

kak... body maintain??? hikhik... jgn terpedaya dgn gambo kak.. silalah jgn terpedaya hihihi...

Nur Hawa Mohd Zin said...

akak pregnant tapi tetap techik :)