Jom klik

kENgkaWAn

Monday, June 13, 2011

Small celebration for Qimie

Semalam ada Sukan Antara Unit Cawangan kitorang.. Sekali mummy & daddy Qimie usulkan sopaya kitorang share beli kek untuk buat sambutan kecil2an masa lunch break.

So, oleh kerna esbok aku da penuh, mintak diorang je la belikan..

Ermn.. enjoy de picture jela erk!!! Mood kureng pagi ni.. penat tak ilang.. huuhhuh...


Kengkonon nak buat peace.. hikhik...
Yang ni pun.. peace ape ntah jadiknye..
Kek King's.. beli yang kecit je sebab tak banyak choice.. Malam dah time tu kata mummy Qimie..
Muka budak terkejut sebab tetiba sume kerumun dia & nyanyi lagu birhtday.. hihihih
Bagi pisau kat dia.. abes dia cincang kek tu.. sebbaik sempat diselamatkan lagi skit ahahah..
Keras je tangan time nak potong kek ahhaha..
Suh tiup, dia tenung je kek tu hahaha

Muka takot2.. tapi.. okla.. Dia seronok dan beronok2 semalam sebabnye...
Cian papa dia, sampai kejang kaki melayan kerenah anak teruna dia nan sorang ni huuhu..

11 comments:

deelira@deeliraz said...

bunga dah gemuks semula.. hehe

zura_habib said...

hepi besday qiie..smg jd anak yg membanggakan parents anda:-)

Amy Syaquena said...

comelnyanya dia , happy birtday..

MRS. K said...

gemuk for good takpa.. hehehe

eima said...

pesal qimie dah tak bambam ???huhu

LiErOSe~QiEmi said...

deelira:
amboiii tunggu masa je nak kutuk aku erk hahaahhaha...

zura:
tq acik zura.. hihihi

amy:
hihihih.. tq..

mrs.k:
hahaha.. ko tlg jawab soklan zue ke k?? hahaaha

eima:
cane nak bambam.. tak reti dok diam langsung.. aku plak yg lembik kena kejar

Eda said...

happy birthday qimie..=)

Nasriq said...

oit dak kecik yang dah jadi besar... selamat dapat adik baru... eh... tunggu la...

nurkass said...

dah tembam lah bunga..
idung pun ada kembang sikit..haha..
terkujat muka si qiemi tu nampak kek..

~aSHa~ said...

dah nampak peyut tu...ehehehe....

hepi besday qimie...

LiErOSe~QiEmi said...

eda:
tq cik eda.. hihihhi..

nasriq:
aku yang tak selamat weh huhuhu..

nurkass:
hahaha.. haah, bukan kembang skit je.. kembang banyak.. tang hidung tu lagi laaa haahahaha

asha:
ahahaha.. tu la pasal kak.. tak larat nak pakai baju kurung dah hikhik.. zip dah tahap paling bawah dah...