Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, June 22, 2011

Syukurrr!!!! Time kasih JPA

Alhamdulillah... Rasa macam tak percaya lagi ni... Baru je dapat panggilan daripada JPA, permohonan pertukaran aku suka sama suka ke Shah Alam diluluskan.

Terima kasih YA ALLAH sebab dengar rintihan hati aku.. Baru je last 2 weeks buat solat hajat mintak dipermudahkan.. Syukur sangat...

Tapi, tadi.. tak tau nak suka ke nak nanges... Sebab, aku sayang sangat dengan Cawangan Cerun ni... Ni la tempat pertama aku kerja setat abis belajar.. Tapi, aku kena fikir jauh, demi masa depan anak, dan keluarga aku sendiri, kena korbankan keselesaan dan keseronokan kerja kat sini.. Ermnnn harap2 tempat baru boleh berikan aku satu pengalaman yang manis seperti mana aku dok kat Cerun ni..

Okla korang.. bagi yang doakan aku aku ucapkan terima kasih yang tidak terhingga...

Kengkawan kat cerun sumer marah aku, katanya dah dapat tukar nanges2 lak.. Hahahaha.. korang tu kat mulut je suh aku cepat pergi kan.. tapi dalam ati ada taman, sedih kan??? HAahahaha... aku punnnn weh!! Sayang gileee kat korang.. tapi, i really have to make a move for my future.. HIkhik.. gediks tak ayat??? HAhahaah.. sila jangan pulaukan i masa hari perpisahan i okeh!! Nak hadiah yang bila saya tengok or pakai, saya ingat kat korang tau!! Haahahaha.. sempat lagi memintak hahaahahah...

Oklah, kena clear barang2 dan meja.. 4 Julai dah kena berubah angin di tempat baru... Mahkamah Tinggi Shah Alam... here i come!!!!!!!

15 comments:

cikmOt said...

tahniah bunga...tempat baru, kawann baru...seme baru...

zura_habib said...

tahniah bunga!!!! i'm hepi 4 u...

NM02 said...

tahniah. takpela... mula2 mmg sayang nak tinggalkan tempat lama. nnt dah kat tempat baru awak mesti akan teringat kenangan tempat lama. dah makin lama... makin best plak kat tempat baru tu..

ape pun.. selamat berpindah, selamat bertugas di tempat baru dan selamat menjalani kehidupan bersama keluarga.

Nasriq said...

Alhamdulillah.. akhirnya hilang gak dak sengal ni. Hik hik hik....

hyazz said...

yeah yeah...akhir nye bunga...ko dpat jugak tukar...save la ongkos nyer nih...

LiErOSe~QiEmi said...

cikmot:
time kasih akak.. huhuh.. harap2 sumer ok kat tmpat baru.. debo dah ni haahah..

zura:
thanks zura.. dapat gak kan.. syukurr...

LiErOSe~QiEmi said...

NM02:
thanks!!..tu la kan... mana tau tempat baru pun enjoy kan.. huhuh..

nasriq:
cissssss!!!! jgn ko rindu aku dah haahahahahaah...

hyazz:
tu la kan.. akhirnye... depa muak kot sebab bunga asik dok kol je depa tanya status pertukaran haahahah...

Mama Gee said...

tahniah ya..syukur Allah permudahkan semuanyaaa :)

MRS. K said...

gudluck tempat baru..

aku dah 3 kali pindah. muahahahah

ejaMaria said...

tak pe hijrah... insyaAllah ok nanti... akak mcm tu jugak masa nak pindah dulu... ;p

Yutaka Mushimura said...

tahniah kt bunga...harap2..sentiasa dilimpah rezeki melimpah ruah kt tempat baru...

amin

nurkass said...

aha..
seronoklah tu..senyum sampai telinga..bila start pindah bunga..

eima said...

tahniah sbb dpt tukar

ko dpt mahkamah ...huhu takutnye ...
dgr cite kat mahkamah peg. nye menakutkan ckit .. garang tak bertempat ...stress memanjang ... tu aku tatau ni pengalaman kakak2 opis aku ...pengalaman izati plak kena amik trengkas tiap kali berbicaraan ...

maki hamun tu perkara rutin ko kena dgr ... good luck utk ko ...

Nur Hawa Mohd Zin said...

takpe kak..semoga perhubungan persahabatan akan kekal..kalu dah satu kementerian mesti akan jumpa balik..time kursus ker? hehe

~aSHa~ said...

selamat bertugas di tempat baru ye