Jom klik

kENgkaWAn

Friday, July 1, 2011

Kejutan tak disangka

Kemain korang erkk!!! Ajak jalan-jalan kunun.. Ai yang rase ok la nak ikot la sebab ye la last time dah nak gedik2 kuar bersama...


Tentiba sampai kat The Mall ajak mak buyung yang tengah kekenyangan ni makan Kenny Roger Roasters yang last aku pegi 4 tahun lepas.. Sekali je masuk seumur idop, pastu suh order.. Macikkkk tak tau... buta restoren mahal2 nih!! HAahahaha...

Depa tolong pilihkan makanan, aku mintak air je.. Owh, nak perkenalkan PA2 tersayang aka sahabat terapat aku kat Cerun, yang boleh bawak bergurau, boleh pukul2 sayang boleh macam2.. Arrrrgghhh airmata, jangan la ko gugurrrrrr!!!!

Ni Kak Shedah, masuk cerun tahun 2004 gak, beza tak sampai 1 bulan pun lepas aku masuk, dia masuk cerun.. Akak ni umor je dah 40an, tapi hati muda tau, leh masyuk dengan kami, sangat sporting tau!!!

Ni kak fida.. dedulu cam pemalu, lama2 lorrrr rupenye tak tau malu orangnya hahaahahahah... Sangat sporting & understanding

Yang ni adik bongsu PA cerun.. Walupun bongsu, sangat laaa bagus sebagai leader tau!!! And baik sangat budaknye.. nerd2 comel gitu masa mula2 dulu.. sekarang jer baru otak kekuningan cam kami gak hahaahah...


Antara makanan/minuman yang kami order... sumer lebih kurang je kot... ntah, tak biasa aku masuk KRR ni hihi... Orang kampung la katakan hihiihih...

Ni air aku.. sedappp!!! Rase coklat pahit camtu...
Hasil sapuan DBKL eh PA Cerun ahahahaha... dasat kan mak2 orang makan hikhik...


Pastu.. tak sangka diorang buat sesi bagi hadiah bagai.. Terharu dowh!!! Tapi tahankan ajer hati ini dan airmata dari gugur... Sabar..sabar.... takmo nanges, nanti orang keliling heran ahahahah...


Thanks Selley, padanla ko dok angkut beg beso ko ke sini sana, ingatkan ada reta beso tak leh nak tinggal ofis hikhik.. Tq dear...

Ni lak dari Kak Fida, sanggup dia turun kejap kat bawah, ingatkan buat ape, rupenye nak beli sumtin untuk aii.. Oloooo so suwett kakak.... Hihi..

Bersama hasil rembatan...

Korangggggg...... sumpah aku sayu sangat nak tinggal cerun, apa lagi korang yang dah aku anggap cam adik beradik aku... Yela... family sendiri dok jauh, so susah senang mintak tolong korang... Arrgghhhh tak dapat teruskan kata2... Nak nanges... Terharu untuk kejutan ni.. thanks kengkawan... Sob..sob.... nangesss!!!!! Dah la, kang merah lagi mata... arrrgghhh!!!!

Thanks for everything!! Tak tau la dapat jumpa tak kat sana sahabat sebaik dan serapat dan sekepala cam korang... Korang akan tetap dalam ingatkan... Kenangan bersama akan aku simpan jauh disudut hati supaya tak leh kuar ke mana2 kenangan tu.. bio dok situ.. Huhuh...


Ok, ending harus gembira, tak mo sedeh2 hahahahaha.. padahal kol 5 sat lagi banjir cerun ni haahahah... Love u allll!!!!!!!!

9 comments:

eima said...

aku tumpang terasa sedey nye ....
mesti diorg besh kan...
aku cuma nk kenal k.fida tu ... adakah die segila cam entry die

Yutaka Mushimura said...

jgnlah sedih...janji belog CP hapdet..sy turut merindui kan kamu nyer hadoiiii:)

Fida Ghazi said...

bukan main susah aku tahan air mata dari merembes masa salam2 tadi..sekali baca entry ni..terussssssssssss..meluncur laju..

sob..sob..sob..srots!

~aSHa~ said...

akak pun rindu kat PA2 di jpa...kawan ronggeng...ehehehhee


dik, pam tu, akak bercadang nak beli jenama avent..manual breast pumpp..RM200....kalo yg kat web yg akak bagi tu murah skit...tapi kawan akak syorkan yg avent tu breast pump....

kalo yg elektrik mana2 pun ok...tapi mahal skit la..dlm 300++

kena pandai cari...byk kan bertanya jugak yg pengalaman pakai bendaalah ini..

LiErOSe~QiEmi said...

eima:
diorang sgt best, sampaikan 40 kali aku bace entry aku ni pun aku akan mengalirkan airmata huhuhuh.. sedey wehhhh

yutaka:
sini tak dapat tenet.. numpang tempat orang je ni.. akan cuba dapatkan beruk beng dalam masa terdekat ihihh

LiErOSe~QiEmi said...

fida:
merembes kuar gak ker nyah??? tapi tak seteruk airmata mak buyung ni kan... ahhaahah.. atas moto otw balik pun ngalir lagi air mata kak.. ni dok bace balik entry ni nanges lagi.. rinduuuuu rinduuuu sangat2 kat koranggg....

LiErOSe~QiEmi said...

asha:
kak, tak sempat nak tgk2 lagi pasal pam tu... sini tenet slow sgt, dah tu tumpang tmpat orang lak tu.. nnt dah ade beruk beng leh la tgk2..

anyway, tq for ur info ekk kak...

LiErOSe~QiEmi said...

eima:
lupe nak jawan soalan ko.. yup!!!! akak tu memang segila entry dia... haahhah... tapi sopan skit laa dari entry dia hikhik...

tapi dia memang best laaaaaa!!! sume PA tempat aku best2... sebab tu kami ngam weh!!!!

Nur Hawa Mohd Zin said...

akak makan kenny rogers The Mall depan PWTC tu ke? sebab macam sama jerk tempatnya..hehe...