Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, July 6, 2011

Luahan rindu semata

Nak buka blog, amik masa dekat 10 minit nak uploading.. nak buat fb, jap kang ok jap kang terus disconnect...

Nak jalan2 kat blog korang??? Lagi laa...

Owh!!!! Kenapa tidak mendapat internet... sini dia pasang kat sorang je internet.. partition aku tak dapat pun sambungan.. ermnnn harus dan wajib gak ni dapatkan beruk beng...

Rase macam ke hapa dah ni.. dekat 1 minggu dah tak berblog, fb pun buka cenggitu je.. Ni pun sebab tuan pc gi makan, aku pose, so guna la kejap..

Aduiiiii rindu cerun wehhh!!! Tempat baru ok, kengkawan baik, tak de pun yang menyombong, cuma agak ketat, kalau lama sure kena tukar punch kad, tak cam tempat lama aku.. Nak kuar mana2 pun wajib isi borang.. Huhuhu... disiplin ai nyah lepas ni haahah..

Korang, tunggu aku cari broadband ekk nanti baru aku tengok blog korang..

Alamak, lampu dah nyala, time to keje.. Keje aku???? Taip nota keterangan yang tulisan hakim lagi pening nak baca dari trengkas yang aku belajar.. Huhuuh... nanti ada masa aku snap gambo aku letak kat blog.. eh, tapi boleh ker?? Hikhikh... takleh laaa rasia tu.. eh sulit, kang aku yang kena hihih..

Jumpa lagi korang2.. rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu serindu rindunyeeee pada blog lebih rindu lagi tempat keje lama.... Srotttttttt!!! Tissue pleaseee!!!

p/s: Warga cerun, jumpa Jumaat ni tau, ai dah mintak kebenaran nak gi sana.. Nak gosip2 dgn korang, nak peluk cium, rinduuuuuuuuuuu!!!!

8 comments:

Fida Ghazi said...

eh.. macam kenal la awak ni? ingat2 lupa... sape yeh?

wakakakakkakakakakaka...

muh tade..opis sunyi sepi.. elegi sepi........ blup..blup..blup.. (bunyi sepi..)

nurkass said...

alahai bunga..
susahlah nak chating2 pasni..hehe
bos ok ke bunga..

NM02 said...

patut la lama menyepi.. aduss... busahnya kehidupan tanpa tenet... sungguh tak mencabar.. hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

ok kak...g cari tau..hehe...macam kat tempt kerja awe dulu mula2 internet bolah buka je semua..tapi lepas sorang staff kantoi tgk movie waktu kerja! terus kena sekat dan ada limit utk buka tenet...lagi sakit jiwa

ejaMaria said...

ala... amik je la gambar... nak tengok gak tulisan hakim... jgn la snap part yg private.... hihihi...

Nasriq said...

eh... jangan jangan datang... buat semak jea nanti hik hik hik...

Yutaka Mushimura said...

selamat datang sok..hehhe:)

eima said...

tak dak tenet ... alahai ....
tak pe slow bunga bw diri