Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, July 13, 2011

Pening.. tulunnnn!!!

Kepala tengah denyut2... pening baca tulisan Hakim ni.. dari tengahari semalam sampai tengahari ni aku baru boleh taip 13 muka surat... kalau sebelum ni dalam masa 2 hari je aku leh taip sampai berpuluh2 mukasurat.. tapi tulisan kali ni memang bikin aku gila..

Nak upload gambar tulisan tu.. dah amik gambar pun.. tapi pc orang.. susah nak upload.. Nanti ekkk bile ntah nak beli berukbeng.. Tak pandai memilih.. tak tau nak pakai yang jenis ape, bayar bulan2 berapa.. kapasiti berapa.. Huh!!!! Green light dah dapat dari hubby, tapi kitorang lak tade masa nak spend together2 cari mendalah tu..

Owh, PA yang ganti tempat aku sangat bersenang lenang.. Ampes betul.. dia sampai je terus buat muka garang sampai takde sape berani nak sentuh dia bagi keja.. Makanya keje dia hari2 adalah mengadap internet yang memang tetiap hari itulah yang dia buat kat sini juga... Owh, laporan aku dapat dari PA2 di sana dan PA disini.. AHahahah...

Streeeessss!!!!!!!!!! Stress sebab kena baca tulisan.. dah la pose.. mulalah perut mintak diisi.. Sebab terlalu pening berfikir.. ermnn sabar... Jumaat ni gi terapi cuci mata... jalan2 kat Mall sini.. eh tu pun kalau sobat aku tu tak bizi.. Dia tu bizi sokmo.. Yelah ada boss, aku ni jek yang blom ada hiihhi...

Ok nak gi tempat sobat aku, nak faks surat.. Blog2 korang.. rindu nak baca.. tapi takde kesempatan.. Internet sini slow, pastu fb kena block.. ermnn.. bertabahlah... huhuhu..

Owh, dah scan baby dalam pewot.. mungkin ikot jejak abang dia jantinanya.. hahaahaha, pasni buat skuad bola la gamaknye.. hihih..

6 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah akan dapat bby boy lagi ye..tahniah ada lah Qimie kawan..hehe...

cian akak bz..dah la pregnant..sabar je la ye kak

NoRMa aZurA iSMaiL said...

keciannyer...meh..meh, saya tolong taipkan

eima said...

baby boy .. tahniah ....

aku merasakan adek fahim sama jantina tp aku tak mo scan nk tgu saat die kuar nanti jugak .. tak pe bj aku beli putih semua nye


betul la org kate keja kat mahkamag stress

zura_habib said...

siannye bunga..beli jela broadband..mcm sy amik yg rm70 sebulan...okla..stakat nk BW sume blog yg sy follow boleh sgt hehe

nurkass said...

hehe..
penangan keje tpt baru ek..sabo je lah bunga..:)

MRS. K said...

bunge, leh ngedate ngan imah