Jom klik

kENgkaWAn

Friday, August 19, 2011

3 tahun vs 8 tahun

Lupe....

Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke-3 buat aku & hubby... 16 Ogos lepas...

Bizi sangat sampai lupe nak wish... (tak malu lak tu wish untuk diri sendiri ahahahaha)

Celebrate kat Kedai Pok Li Giant Kemuning.. Situ layanan cepat dan mesra sedap lak tu huhuhu..

Eh, ucapan...

Semoge hubby tak cari yang lain & tak jemu ngadap muka bini dia yang serabai & pucat sokmo kat rumah (sebab mengandung.. eh salahkan mengandung lagi ahahah)

dan yang penting, kasih sayang kita makin kukuh dan kekal hingga akhir hayat kite...

Sayang awok sokmo walaupun, ai suke bebel2.. tapi ai sayang hikhik..

Sekian, dari bini yang emosiiii memanjang..

p/s: Maksud 3 tahun, usia pernikahan... 8 tahun usia dari stat berkawan... klu kawin time 8 tahun lepas... anak kitorang mesti dah 7 tahun umo dia kan aahahhah...

6 comments:

zura_habib said...

happy anniversary bunga n hubby

~aSHa~ said...

Selamat ulangtahun ye ke3 dan ke8...
kiranya 5 tahun menyulam kasih...3 tahun menyimpul sayang

eima said...

ko kapel dr zaman poli ke bunga ...
mana ko kenal ni ....haaaaaaa hehehe

hepi annibeseri bunga ..semoga rezeki semakin bertambah dan dipanjangkan jodoh ...

LidaRahim said...

hepi anniversary bunga & hubby.. semoga terus berbahagia ke akher nyawa...

LiErOSe~QiEmi said...

zura:
thanks zura hihihi

asha:
suka la statement akak.. menyimpul kasih, menyulam sayang.. hihihih romatika

eima:
memang la weh.. ahahaah ko tak penah nmpak ke kami date hari2 kat bus stop dpn Alfa Indah (skrg dh jd pasaraya lain dah.. ape ntah nama dia)

lida:
aminnnn.. thanks kak..

Nur Hawa Mohd Zin said...

semoga akak ngan en hubby akak sentiasa di alam percintaan sampai ke tua :)