Jom klik

kENgkaWAn

Monday, August 1, 2011

Berhabuk sudah..

Fuhh!! Puhhh!! Hok..hok..hok... Banyaknyeeee habuk kat blog aku ni.. Tanda lama gile tak update ahahhah...

Kabare kengkawan semua.. Waras???? Hari ni hari pertama puasa kan.. Aku... dah hari ke berapa dah aku rase sebab bulan Julai lepas aku ganti balik pose aku bermati-matian.. last ganti pose sabtu ari tuh!!! Ahahaah... len kali takmo buat dahhhhhh...

Eh, bukan.. blom beli pun broadband.. ni guna pc akak yang aku sokmo pinjam tu.. Dia dah masuk tempat baru mulai ari ni, so PC dia aku la yang punye plak sekarang ahahah.. Yahoooo.. seronok gile sebab leh jejak balik blog kengkawan yang aku rindu...

Ok.. ok, nak gi terjah blog mana yang sempat dulu sementara keje blom diberi pagi ni.. Jumpa laie....

11 comments:

NM02 said...

selamat berpuasa noksss ^_^

eima said...

pesal pc ko tak dak tenet .. tak leh request ke .....

deelira@deeliraz said...

ye ye.. bunga dah online...

Tukang Karut said...

hoho... abis la... mak bedah dah kembali...

.::Lynn::. said...

tiap² pun azam yang sama, nak ganti pose cepat².. tapi last², last minit juga... ekkekeke

.::Lynn::. said...

eh lupa, selamat berpose

LiErOSe~QiEmi said...

NM02:
selamat berpuasa juge.. hihihi

eima:
errrr... tak tau nak jawab camna.. sebab aku numpang je kat sesyen ni.. post sebenar aku kat mahkamah tinggi.. tak berani wehh nak mintak lebih2...

LiErOSe~QiEmi said...

deelira:
yeeyeye... aku pun suka leh online haahaha... klu tak cam kodok bawah tempurung dah aku ni..

tukang karut:
cissss mak bedah ko kata kat aku.. hampagas betull!!!!! siapppp koo!!!!

LiErOSe~QiEmi said...

lynn:
haahhahh.. kannnnn... tapi bunga mmg byk gile nak ganti.. tu yg bermati-matian tu.. hikhik...

hyazz said...

hehehe...seb bek taon lepas akk direct pose sebulan...klu tak sama la kite..last minit baru nak ganti...lletihhh...

zura_habib said...

welkam back puan bunga!!!!!