Jom klik

kENgkaWAn

Monday, August 1, 2011

Bosan

Bosannnn~~

Dok sensorang kat partition ni.. Biasa ada SU lama kat sini yang selalu sembang dengan aku, sekali dia dah ada bos la plak.. Akak PT kat sini lak kena ganti SU Pengarah yang cuti kat atas nun.. Sebbaik tak suruh aku, klu tak masak gak laa aku nak ganti, dah aa tak tau ape...

Kepala pening tengok tulisan Yg Arif ni... Ada 41 page je pun.. tapi dari tadi dok telek, baru page 13 aku boleh taip.. tu pun banyak lompong.. Nota keterangan dalam bahasa Inggeris woh... aku nak share gambar tulisan ni.. da amik gambar pun, sekali tak tau nape pc ni tak leh bace lak SD card aku.. Mencik laa...

Dah la, baik aku gi semayang.. sucikan kepala otak yang serabut mikior ape ntah Yg Arif ni tulis..

Jap2.. nak masak ape balik kang erk??? Buntu gak kepala aku.. baru 1st day pose ni.. Tapi macam nak masak sayur lemak kobis je.. ayam... errrr...errr... nanti la baru fikir hikhik...

5 comments:

.::Lynn::. said...

menu ari ni, ayam masak lemak cili padi.. harap² ada santan... ^-^

deelira@deeliraz said...

nge tiru aku.. aku nak nak masak, sayur lemak kobis, ayam grg bersalut telor (dlm blog kay) + budu... perghhhh....

eima said...

aku plak nk goreng keledek je la ...hikhikhik

tringin plak nk mkn ....

dasat bunga ari ni ..asek update je

lurun namzar said...

salam ramadhan, kak. :)

LiErOSe~QiEmi said...

lynn:
dapat ker santannye semalam?? hhihi

deelira:
aahahah.. tu tandanye kita serase bersama eh..

eima:
bosan la weh tu yg asik hapdet tuh

lurun:
salam ramadhan juge..