Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, August 24, 2011

Fresh from oven.. gambar makyong pucat

Buat yang rindu menatap wajahku hihihihi
Dengan si abang yang semakin mengganas...
Muka pucat, bedak dengan lipstik yang dah abis sebab asik muntahkan kahak dari pagi tadi..Perut yang segan nak tunjuk, siap bersila atas kusi tu... penat buat keje kaki berjulur hihihi...
Ni la video CRT.. aku kena taip ape yang disidangkan dalam mahkamah terbuka... lawyer cina tu, asik telan perkataan pastu cakap pun tak fasih, English tak fasih apa lagi BM.. pening aku..
Tu antara fail, ikatan dokumen yang aku kena siapkan sebelum abis minggu ni. Tempoh bersidang lama 9 jam lebih aku kira.. tapi aku baru siap 1 jam dari 9 jam.. gile tak??? Harus la malam ni aku wat balik video tu untuk buat kat rumah..

Harap2 Qimie tak kacau.. Oklah, aku nyer jurubahasa nak ajar sesuatu la.. nanti la sambung..

7 comments:

♥cikmOt♥ said...

aler, tak jelas la perut makyong tu...hehehe

LiErOSe~QiEmi said...

puas ejas dh kak.. takde cermin bosa nak amik gambo sampai kaki hihihihi

eima said...

aku jugak yg tak gaduh nk pakai maternity dress...hehehe
bj kurung aku semua muat lagi

Fida Ghazi said...

hai qimie..aunty rindu!!

bonga..sudah kembali menjadi gorgon ye! kekekekekekek.. takpe..takpe..sikit je lagi.. kuar adik qimie tu nanti ... kasi kurus macam neelofa ye!

meja beserak tu macam sama je dgn meja k.fida ni..

rasa betul2 diberkati la skarang keje tak berenti2.. kan..kan.. hahahahha (dalam hati nangesssssssssss)

LiErOSe~QiEmi said...

eima:
errr baju yg aku pakai ari ni bukan maternity, tp blouse yg agk bosa hihihi... tp baju kurung mmg aku tak muat dah weh.. 2 pasang je, tu pun sbb tailor silap buat beso..

fida:
berkatttt berkat sangat kak.. sobb..sob.. hikhik

hyazz said...

mak yong mak yong..gigih nye bekerja...sian dia

deelira@deeliraz said...

rindu bunga ;; =)