Jom klik

kENgkaWAn

Monday, August 1, 2011

New news!!!!

PTJ baru je called and i'm going to MRCB... kena jaga Yg Arif kat sana.. wiu..wiuu... Dr. Badariah ehh ke ape ek nama Yg. Arif tadi.. Huhuu...

15 Ogos tarikh official tapi kena pergi awal seminggu dua untuk sesi latihan bersama SU lama.. Yeah.. tak kisah, lagi aku suka, sebab aku memang zero pasal kerja-kerja sebagai SU kat Mahkamah.. lagi2 nak serve hakim.. huhuh..

Tapi yang lagi best!!!! RM250 elaun bakal aku dapat yeyy!!!! Eh, alhamdulillah... rezeki anak2... Hikhik... daaaaa... Nak siapkan nota keterangan civil lak ni sebelum nak pegi ofis baru.. wiu..wiu... surattttt cepatlahhhh datang.....

14 comments:

Fida Ghazi said...

woit! woit perempuan mengandung..kemaennnnnnn dia yeh!! boleh la soping2 selalu..sebab soping kompleks dekat2 jek dgn opis yeh!rejeki mencuwah-cuwah! elaun 250 pulak tuh.. lebih banyak dari kak ani..kekekekekekekk..

.::Lynn::. said...

peh... rezeki...

LiErOSe~QiEmi said...

woit2 pempuan yang makin sesebok!! haahahah... rejeki kakak... pasni tak perlu lagi menunggu suami untuk sales... terus saja menapak ke mana2 mall kat situ ahahahaahah...

oitt!!!! mung nyer elaun pun sama cam kak ani dah kan??? eheheh

eima said...

gile byk...aku jugak dok 12o ... sedey

nape 250 ek .. aku bkn tau sgt sal elaun2 ni

Fida Ghazi said...

haha..elaun kak ani bape pon ai tatawuu.. hik hik hik.. tapi taklah 250.. jelessssssssssssss!!

LiErOSe~QiEmi said...

Lynn:
Tu la kan... rejekiiiii... hikhik...

Eima:
Haah... jaga 54 mmg 120 manje.. klu jaga jusa 190 kan...

tapi hakim ni aku pun tak tau nape 250.. rase nye sebab diorang ni dah taraf Jusa B kot... ko tanya zati.. dia dah lama kat mahkamah nun.. aku baru lagi weh...

Fida:
Kak ani jaga dato ari tu kan.. harus la 190 kakak... same cam kamu jua...
jgn la jeles.. huhuhuh... keje SU hakim ai tatau lagi camne kekdahnye.. ntah2 susah, sebab tu elaun manyakkkk

Yutaka Mushimura said...

woohaa..rezeki mencurah2 di landang gandum...:)

Yutaka Mushimura said...

woohaa..rezeki mencurah2 di landang gandum...:)

Tukang Karut said...

oit... pepagi buta di bulan puasa ni dah ngumpat orang ek.... ngadu ngan tuan badan...

Anonymous said...

TAHNIAH PUAN BUNGAKKKK

LiErOSe~QiEmi said...

yutaka:
hihihi.. macam tu la munculnye coco crunch haahahaha

tukang karut:
hahaahah.. ko diam!!!!!! mana ada ngumpat dia weh.. kenyataan tuhhh

anoy:
time kasih...

Nur Hawa Mohd Zin said...

selamat berpuasa sis....good luck and congrats :)

Amy Syaquena said...

alhamdulillah rezeki , selamat berpuasa

LidaRahim said...

rejeki bln ramadhan tu.. wiu wiu tiap2 bln dpt doratussengah mmg mewah sehhhh.. jeles jugak!