Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, August 3, 2011

Yey!!

Yey!!! Dah siap taip nota keterangan semalam.. Hikhik.. siap pagi tadi lagi, tapi sebab nak re-check maka ni la baru siap.. tu pun ada je lagi yang terlopong..

Petang ni nak gi check up.. Baby dah bergerak dengan sangat aktif nih, tak sabo nak kena check la tu haahah.. Mama dia je yang malas nak di check..

Nak masak ape ek petang ni.. sayur sume dah abis.. Ingat lepas check up nak singgah giant la beli barang dapur skit.. Cari daging dengan ikan + sayur.. Ermnn buat telur bungkus, goreng ikan pastu sup sayur sawi + soohon.. Esok pagi masak sardin sudah.. Hahahah.. ringkas tapi menawan selera.. Boleh, perasan sendiri huhuh..

Ok la nak bw.. bosan sudah dari tadi asik ngadap tulisan.. pening.. Ok, masa untuk release mind..

8 comments:

eima said...

cam ne ek buat telur bungkus ..ajar la wei

MRS. K said...

time pose ni, masak simple lagi menarik kot

Tukang Karut said...

ngulo la tu...

LiErOSe~QiEmi said...

eima:
alamak.. manje aku ni godek2 internet jek cari resepi.. ce cube godek internet hihihihih....

Mrs. K:
kannnn.. laki aku dah la byk songeh bab makan ni huhhuhuh

LiErOSe~QiEmi said...

tukang karut:
alooo kawe gi check up okeh, bukan cam tk asik laa nguloooo ke sabah nun..

wei gambo mana gambo???????????????
wajib letak gambo kami ber3 tu tau hikhik

Myra Jay said...

Menu yg simple tp menyelerakan, itu yg penting :)

Selaamt berpuasa ye :)

ainnoraini said...

terasa nak makan cendol jer ni...

zura_habib said...

sy msk mee hoon sup koboi je arinie hehe...malas..