Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, September 14, 2011

Gambar posing raye..

Baru perasan post ni dok kat draft je.. padahal upload gambar minggu 1st raya lagi..
Takpe la.. layan jela gambar ni erk.. hhhiihhihih...

Abang long dengan Mak Udanye....Sanggup dok belakang semata nak lindung perut hahaaha...
Pose manje si kenit tu.. susah nak dapat dia lentok gitu tu...
Perut sape lagi beso.. kata adik ipo aku.. hihhiih
Alaaa.. awat gambar old school ni kenit... takpelaa..
Last sekali gambar gedik mak buyong muahaahahahaah... Senget bebeno dah...

Ni gambar2 malam raye ke 3 dah pun.. Makai baju raye semata2 sebab nak pose.. Sabo jela kan hikhik..

Ok tu je nak post pasal gambar raya hahaahah... Mood takde datang maaaa nak bergamboo sebab takde baju raye... sobb sob....

4 comments:

♥cikmOt♥ said...

ishh...sib baik ko sempat raya bunga weiii

eima said...

ala sian tak dak bj raya ...
ko dah mkn puas2 ke ape ko nk mkn nih... lama ni nk berpantang ni

hyazz said...

makyong..kalau bab bergambo ni...laju jer...hehehe

LiErOSe~QiEmi said...

cikmot:
tu la... bajet mlm raye tu dah nak deliver dah sbb g hospital slim river amik bsp ekekeke

eima:
ko perut kecik, bebaloi beli baju raye weh...

aku rase dah takde yg aku nk makan sumer dah kot...

hyazz:
ahhahahaa... tu mood kena paksa tu.. sbb mls nk mekap semata tuk bgambo ekekeek