Jom klik

kENgkaWAn

Saturday, September 3, 2011

Garden Seafood

Baru balik dari dinner kat Garden Seafood Tanjung Malim.. wahh sedap weh makanan... Errrr gambar tunggu adik ipar masuk dalam dia nyer fb la erk baru aku cilok...

Totally sponsored by MIL.. Hikhik... Burpp!!! Alhamdulillah.. Mekaceh mak..

Eh, macam update FB je ayat kan.. Nak cepat, siapkan nota.. esok dah nak balik ayoookk!!!

6 comments:

Tukang Karut said...

kata ada masalah dengan berat... awat la pi makan seafood... tinggi tu iodin ngan kolestrol...

LiErOSe~QiEmi said...

bukan masalah dgn berat tk.. berat ai naik normal, kengkadang tak naik pun.. cuma gula dalam badan je terlebih suda..

eima said...

wwahhh wahhhh...
pas ni kena diet la....

blog-tips-kurus said...

bestnye acara makan2.

btw, nak tanya apa status PTPTN Ujrah tu? proceed ke? :-)

Myra Jay said...

Bestnyer makan seafood..

Dan paling best apabila dibelanjandan bersama family kan :)

LiErOSe~QiEmi said...

eima:
diet??? tak pun hahaha... jap je aku ni insap kan...

btk:
tak pun.. tak hantar borang sebab orang dia pun tak boleh nak explain ape yg saye nak tau... makanya teruskan je la lagi 3 tahun je pun lagi..

myra:
tepat!!! hhhihihi.. bila free sume pun rase lazat haahah