Jom klik

kENgkaWAn

Friday, September 23, 2011

Korang maafkan aku erk!!!!

Today.. is the LAST DAYYYY!!! Yahoooooooooooo!!!

Gile seronok beronok2 aku rase wehhh... Lepas ni tak payah nak fikir nak bangun pagi, mandi, iron baju, start kete anto anak gi pengasuh, nak kena beratur belakang kete yang takut nak kuar simpang 4, pastu lewat sebab jammed depan sekolah, berebut parking free tepi tasik dengan orang lain, klu takde parking kena pikir nak kuar duit RM10 kena bayar paking fee.

Owh... indahnye hari2 yang bakal berlalu... ekekekeek... Sukeeeee!!!

Lepas ni, bangun pagi, salam hubby babai2 dia gi keje.. Semayang jangan dilupe ekkek.. Anto anak pun dia nanti... amik je la aku.. Pastu, sambung titon balik yeeahahhhh... Dekat2 tengahari baru bangun kemas rumah, masak.. Klu kain banyak yer basuh kain, klu tak dok la depan tibi jee ekekek... Alaa klu ada internet kat rumah leh chatting2 kan.. blogging.. Alaaa.. 3 bulan la tinggalkan dunia blogging lepas ni... Sob..sob.. tak leh tau cite2 korang dah...

Okla.. dikesempatan ni, aku nak susun jari sepuluh, mohon maaf pada semua, kalau ada tutur kata, penggunaan ayat dan seangkatan dengannya yang tanpa sedar guris hati sesape saje yang membace atau yang pernah berjumpa dengan aku.. Mintak korang halalkan apa2 je yang terlebih or terkurang yer.. Mana la tau kan.. Bersalin ni umpama bertarung nyawa... Who knows what will happen next kan.. (gile rojak BI aku ekkek)

Kalau free doakan la semoga aku bersalin normal dan baby normal, aku pun sihat, baby pun sihat.. semua2 la baik2 belaka.. Takot nih sebab bersalin kat hospital yang terkenal dengan banyak kes ni huhuhuh...

Babai semua, moge jumpa lagi bulan 12 nanti.. Mesti blog ini berhabuk, ada sarang labah2 & sebagainya kan.. Chaw sin chi....

3 comments:

d_tieah said...

Wah.. Nak ada baby lagi lah.. Hehehe.. Akak takde buat salah pun dengan sy.. :)

Sy doakan akak bersalin dengan selamat ye.. Dan akan dgn baby nanti sihat walafiat.. Amin~


Entry Terbaru 1 : Trends #gantitajukfilemdengantelur Adalah Lebih Baik Daripada #gantitajukfilemdenganrosmah
Entry Terbaru 2 : Salahkah Menonton Filem Nasi Lemak 2.0

eima said...

aku maafkan segalanya..even cam tak dak pepe salah pun...hahaha
mudahan semuanye selamat ye bunga ....

CuppyCakeMommy said...

cekidout our new educational toys for your kids..

add us in FB
intelligent.toys@yahoo.com