Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, September 14, 2011

Preggy 36++

Fuhhh...puhhhh.. Gaya orang niup PC sebab nengok blog dah berhabuk.. Ahaahaha... Takde mood la sekarang nak upload cite kat blog.. Ntah takde perasaan..

Semalam jatuh masa on the way nak gi amik kete.. Jatuh atas tar sebab aku park kete kat depan Laman Budaya ke ape ntah namanya kat tepi tasik tu.. Memang mena
pak la. Baru je letak hp anto report kat hubby cakap dah nak gerak ke klinik, sekali terus, tak tau cane leh jatuh.. Jalan tak berapa rata rasanya...

Tapi memang nasib baik la jatuhnye melutut.. klu jatuh cam nangka busuk, maunye aku kat dalam spital dah sekarang huhhuhu... Lepas tu, sebab aku serik dah dengan kejadian semalam, maka hari ni aku park kat bawah Plaza Alam Central(PAC).. bio la bayar sehari RM10 pun, janji aku selamat dari peragut or apa2 kan.. Huhuhu... Yerr... aku tak dapat pass pun.. diorang tak kecian kot dengan mak buyong ni, sebab tu takde usaha untuk dapatkan 1 pass parking untuk aku.. Sebbbaik dah tak lama dah nak bersalinnye..

Tadi menapak ke food court PAC, dekat je pun, sebelah bangunan keje aku ni je.. tapinye aku rase macam aku dah buat acara lari 1000 m... sakit wehhhh.. Rase macam nak beranak lala tu gak.. Dari jalan laju, aku pelankan langkah aku.. Takut kang terase sakit nak bersalin kat situ... malu weh.. da la orang tak kenal aku kan.. sape nak tolong pun..

Hubby hari ni gi Manjung, kena out station, tapi balik hari katanya.. dia pun dah risau dengan keadaan aku yang kadang2 rasa sakit, kadang2 kebas, kadang2 macam dah nak bersalin sangat pun ada gayanya huhuhuh...

Tapi korang dah tengok ker gambar aku yang terbaru.. Haaa meh la aku tunjuk hihihihi...
Ha ni dengan kawan aku BISMI... masih solo... ada sesape berkenan tak??? Hihihi... Dulu orang JKR selalu tertukar antara aku dengan dia.. dulu laaa zamam aku nak dara.. sekarang tak dah.. aku dah mengembang, dia je maintain cinonet, comey je.. hihihi

Haaa ni masa kat rumah kak Fida.. upacara makan2 kawan2 je yang katanya dah jadi open house tu ekkeke.. Kelas u kak, buat air rebina heehheh....
Haaa ni dengan anak2 dara yang nak amik SPM tahun ni.. meh la akak jadi artis jap bergambar dengan kitorang katanya... Hihihi.. Haaa ni la kawasan depan rumah aku.. bagi korang yang tertanya2 rumah jenis apakah yang aku beli.. ni je yang mampu hhuhuh....

Kesimpulannya kengkawan.. Rasa2 bila tengok perut aku tu.. macam dah nak meletup sangat dah ke camner?? Sebabnye... kalau aku kuar mana2 mesti orang pandang perut aku, pastu macam takut2 je.. Huh!!!! Nak je aku cakap.. jangan la tengok je ace cube try doakan moge aku cepat skit bersalin & selamat aku dengan baby aku nanti.. Hihihi.. tapi dalam hati jela..

Diakhiri dengan gambar anak teruna aku ni ha yang pose ala2 manje buat mak uda dia hihhii...


Dengan mesej dari Qimie.. OMG... aku tak percaya... aku dah nak jadi abang... tidakkkk!!! Aku tak percaya cintaaaa.. aku tak percaya cintaaa... Eh bukan, lagu peberet dia sekarang Kisah Dongeng Stacy...

Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela
Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja

Hafal okkkkkkkk!!! Dasat tak anak teruna suka lagu pempuan ni.. Oh noooo!!!!!

13 comments:

♥cikmOt♥ said...

mak aihh...memang bb beso ni...llala

zura_habib said...

bunga: insyaallah 38mggu bersalin la tu..ni mak bidan nk ramal hihi

best la ngandung..thn dpn i plak ye

Tukang Karut said...

kim salam kat bismi tu yea!

LiErOSe~QiEmi said...

cik mot:
haahahha tau takpee.. tak larat dah nak membawak kak sbb tu mintak baby kuar cepat skit hihihhi

eima said...

aku rasa gegirl la gaya tgk perut ko bulat je ...
insyaallah semua nye selamat bunga..aku pun yg kecik ni pun dah tak brape nk larat jugak....sbb baby dah standby kat laluan dah ....

seb baik kan ko jth melutut... cam aku ari tu ... tp kaki ngan lutut kompom sengal gile kan

LiErOSe~QiEmi said...

zura:
ekekekek... mak bidan.. ramal la kuar cepat sikit.. esok pun takpe.. ahhhhah...

ok, nest year zura plak k

LiErOSe~QiEmi said...

TK:
gediks la u!!

Fida Ghazi said...

comey sangat qimie!!
mak qimie pon comel sangat-sangat! kekekekek..
eh..bismi pon comey juga!

ape semua comey2 ni??

rahsiapengasih said...

salam ziarah


www.rahsiapengasih.blogspot.com

deelira@deeliraz said...

beso perut ko nge....

LiErOSe~QiEmi said...

fida:
kak, adakah itu merupakan satu credit sbb datg beraye ke rumah mung eekeke... tp.. kami2 mmg comel2 ahahhaha....

LiErOSe~QiEmi said...

rahsiapengasih:
terima kasih sebab sud i ziarah ye.. ;)

LiErOSe~QiEmi said...

deelira:
tau takpe.. sebab tu aku tak sabo nak cepat2 deliver 2nd baby ni weh.. larat dah weh..