Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, September 7, 2011

Update skit

Tak sempat la nak update blog.. nak lawat blog kengkawan pun tak sempat..

Hakim memang takde, dari semalam sampai Jumaat ni.. tapi masalahnye kena kejor dateline.. deadline ke dateline??? Aku dah confius bila baca blog kak fida ari tu.. eh, kak fida ke blog sape ek.. Lupe sudah.. Tapi kena siapkan keje dalam minggu ni..

Nanti la qado balik baca citer korang.. Lunch time pun aku layan FB je sekarang.. tidak nyempat deh nak naip panjang2..

Selamat berbuka bagi yang berpuasa 6.. Aku.. errr... tahun depan baru ganti 9 hari tertunggak itu... Haahaha...

4 comments:

Fida Ghazi said...

ye blog ai le..

kemainnn layan fb je..itu hari nengok gambo raya muh satu pemili..gelak2 aku nengoknya..siap pakei cemin mate itam beso2..

qimie comellll sekali. dah makin beso. perut mu pon makin beso..ekekekekek..

eima said...

tak pe slow2....

Tukang Karut said...

erm... nanti jamuan raya jangan lupa datang...

LiErOSe~QiEmi said...

fida:
ahahaha.. tu melayan adik ipo la tu.. suh pakai... tak nmpak ai mengkaber perut ai ker kak ekekekeke

eima:
tu laa slow and steady haahah

tk:
weh.. jauh laaa... klu dekat, tak ajak pun datang haahah