Jom klik

kENgkaWAn

Friday, January 27, 2012

Cuti Maulidur Rasul & Thaipusan

Next week kan cuti tu.. eh ker next 2 weeks erk??? Balik ni nak pujuk hubby balik kampung aku la.. Hhaahahah.. sebabnya ari tu katanya minggu tu ada pertandingan badminton. Sekali tadi katanya tak jadi game tu makanya harus la balik kampung aku lak kan.. Kampung mertua dah balik last week, kena la adil kan...

Harap2 kali ni tak jem teruk cam cuti raya cina ari tu.. Weh korang yang dah balik pantai timur minggu ni, tak payah la balik lagi erk tuk minggu cuti Maulidurrasul tu.. Kasik can kitorang yang lum balik lak balik erk.. Plessszzzz...plessss.. Hahahahah...

Motip, rindu dah kat mak.. dekat 3 bulan woh dok dengan mak masa pantang ari tu...

3 comments:

eima said...

tak jem lah... cuma nk balik kl tu je jem ckit tp tak teruk pun.....

Nur Hawa Mohd Zin said...

melaka tak amik cuti thaipusam rasanya..hehe..so cuti sampai isnin jerk

mamyharraz said...

jem tolak tepi yg penting balik je kampung ;) hehe